Лікарі назвали рослину, яка допоможе позбутися від багатьох хвороб

Медики радять придивлятися не стільки до дорогих екзотичних продуктів для того, щоб потурбуватися про здоров’я, а радять ще й звернути увагу на вироби з журавлини. Ягода відрізняється тим, що має широкий спектр найкорисніших для людини властивостей. Наприклад, добре проявляє себе журавлина при хворобах порожнини рота. Завдяки делікатному видаленню нальоту з зубів відбувається профілактика запалення ясен і карієсу.

При захворюваннях сечової системи, які частіше зустрічаються у жінок, також можна частково або повністю замінити медикаменти продуктами з даної ягоди. Вона допомагає впоратися з циститом і навіть бореться з утворенням каменів в нирках, які відчуваються у вигляді сильних кольок. Корисна журавлина і для серцево-судинної системи, що продовжує людині життя. Зниження рівня “поганого” холестерину в організмі позитивно впливає на ризик інсультів і інфарктів.

Антиоксиданти не дають розвиватися злоякісним пухлинам. Лікарі радять якомога частіше їсти журавлину, запобігаючи раку молочної залози, дуже небезпечному своїм стрімким розвитком.

Джерело

Поділись


Новини партнерів