Як вживати кефір з корицею для схуднення

Про цей домашній еліксир здоров’я і краси – кефір з корицею і імбиром – ходять справжні легенди! Кажуть, випивши такий напій перед сном, на ранок можна відчути значний приплив сил, здоров’я і бадьорості. Безліч відгуків подарували кефірному напою завидну репутацію: домашнього засобу для швидкого і ефективного схуднення краще не знайти.

Недарма чудодійний кефірний напій називають «Новий рік на носі», адже якщо почати вживати його за кілька тижнів до важливого заходу, можна не турбуватися, що улюблена сукня виявиться малою.

Рецепт кефіру для схуднення – справжня знахідка для тих, кому потрібно в короткі терміни позбавитися від зайвих сантиметрів і з легкістю влізти в улюблену сукню! І, що важливо, без шкоди для здоров’я. Ніяких жахливих дієт і виснажливих тренувань – 2 тижні на розвантажувальному кефірному напої творять чудеса.

СКЛАДОВІ:

  • 250 мл кефіру (1,5% -ї жирності)
  • 1 ч. л. меду
  • 1/2 ч. л. меленої кориці
  • 1/2 ч. л. меленого імбиру

ПРИГОТУВАННЯ І ВЖИВАННЯ:

У кефір додай мед, спеції і дай настоятися протягом 15 хвилин.
Після цього збий напій за допомогою блендера і перелий в порційну склянку. От і все!
Вживай кефірний напій в розвантажувальні дні або під час експрес-дієти протягом 2 тижнів. Ось побачиш, три, а то й усі п’ять кілограмів підуть моментально. До Нового року готова, а там і до пляжного сезону рукою подати. Рецепт-знахідка!

Для більшого ефекту можна додати в кефір мелений червоний перець, а щоб знизити апетит слід покласти в напій терті яблука.

Джерело

Поділись


Новини партнерів