Вчені: позбутися від сильного похмілля можна за 11 хвилин

Вчені з Сіднея дали доступні рекомендації про те, як побороти болісне похмілля. Кращим способом для цього, як з’ясувалося, є медитація.

Всього 11 хвилин медитації можуть врятувати від сильного похмілля, повідомив фахівець і майстер йоги Рорі Кінселла. Він зазначив, що одужати людині в такому стані заважає почуття провини, – тому для порятунку необхідно «перезапустити» свідомість. Для вирішення проблеми знадобиться всього 11 хвилин: весь цей час експерт радить читати мантру.

«Медитація допомагає організму краще відновлюватися після алкогольного передозування. Потрібно повністю розслабитися і читати спеціальну мантру, це допоможе перемогти наслідки постінтоксикаційного стану», – сказав Рорі Кінселла.
Інші методи, які також допомагають впоратися зі станом похмілля, включають в себе вживання великої кількості води, трав’яних чаїв з добавкою імбиру, що сприяє зменшенню нудоти. Також може бути корисним сік фруктів і ягід, – головне, не дуже кислих, щоб не дратувати шлунок. Фахівці радять пити сік груші, ананаса.

Крім того, стимулювати печінку для активної роботи по детоксикації організму ефективно допомагає огірковий розсіл, – про це повідомила дієтолог Кассандра Барнс. Ще важливо їсти поживну їжу, яка допомагає нормалізувати кислотність в організмі, – варені яйця, вівсянку, курячий суп з локшиною.

Джерело

Поділись


Новини партнерів