Потужний натуральний антибіотик

До нього не можуть “звикнути” бактерії через щорічного оновлення складу!

Прополіс дуже корисний для лікування респіраторних захворювань, таких як застуда, ангіна, грип, синусит, ларингіт, бронхіт і інші.
Прополіс можна використовувати в якості профілактичного засобу, який збільшує захисну силу організму. А також для лікування респіраторних проблем.

При прийомі прополісу рекомендується наслідувати рецепт лікаря або дозу, рекомендовану в інструкції, яка залежатиме від концентрації прополісу в настоянці.

А також ви можете використовувати прополіс з водою або медом.

Для травної системи
Він допомагає регулювати апетит, оздоровлює печінку, а також допоможе позбавитися від паразитів і нормалізувати перистальтику кишківника.

Переваги для шкіри
Він допомагає в лікуванні, дезинфекції і також є відмінним протизапальним засобом. Особливо допомагає з усуненням грибка на шкірі стоп і виразками у роті. Ви можете розбавити прополіс невеликою кількістю води і застосуєте його до ураженої ділянки. В давнину він використовувався для загоєння ран.

Прополіс для поліпшення кровообігу
Прополіс сприяє розширенню кровоносних судин і регуляції кров’яного тиску.

Переваги для рота
В результаті застосування підтримує здоров’я порожнини рота, загоює виразки і усуває шкідливі бактерії і грибки, оскільки має потужні антисептичні дії.

Прополіс можна придбати в спеціалізованих магазинах, безпосередньо у пасічників, а також в аптеках.

Ви також можете знайти комбінації прополісу із вже приготованим медом. А також прополіс з пилком, що є ще одним компонентом, який має багато переваг для здоров’я.

Важливо: Правильний спосіб використання прополісу у формі екстракту або настоянки для лікування внутрішніх проблем.

Доцільно використати прополіс під належним контролем і уникати надлишку. А це означає, що його споживання не має бути постійним.

Майте на увазі, що є люди, у яких може бути алергія на прополіс, тому рекомендується обережність в застосуванні.

Прополіс дуже ефективний, але його не можна використати без попередньої консультації з лікарем, якщо у вас є серйозні проблеми зі здоров’ям.

Джерело

Поділись


Новини партнерів