Потужний напій для очищення печінки

За словами лікарів, здоров’я печінки є ключовим чинником в загальному стані здоров’я. Тому варто регулярно проводити детоксикацію!

Серйозну шкоду для печінки створює вживання оброблених продуктів, відсутність фізичної активності, вживання алкоголю і цукру.

У цих випадках токсини накопичуються в печінці, що значно ускладнює її функцію і погіршує здоров’я.

Як тільки печінка не зможе видалити усі токсини, вони почнуть зберігатися в жирових тканинах, тому що більшість токсинів є жиророзчинними. Це створює ще один серйозний ризик для розвитку різних серйозних захворювань, таких як діабет, рак і серцеві захворювання.

Щоб зупинити цей процес, необхідно час від часу детоксифікувати печінку.

Сьогодні ми запропонуємо вам рецепт, який виконуватиме цю роботу! А також він дасть вам багато необхідних вітамінів, мінералів, антиоксидантів і електролітів.

Під час очищення печінки необхідно вживати легко засвоювану їжу.

Інгредієнти:

  • 6 великих листів салату
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 2 яблука
  • трохи свіжого імбирного кореня
  • 1 невеликий червоний буряк (приблизно 50-70 грам)
  • 3 морква
  • 500 мл очищеної води

Уся підготовка не займе у вас більше 8 хвилин. Виконайте наступні дії:

По-перше: вимийте інгредієнти, наріжте на шматочки і помістіть в соковижималку або блендер. По-друге: добре перемішайте до однорідного стану і перемішайте в скляну ємність.

Отриманий сік розділіть на 2-3 дози. Краще пити на порожній шлунок, принаймні, за 15-30 хвилин до їжі, наприклад, перед сніданком, обідом або вечерею.

Зберігайте невикористану порцію в холодильнику і випийте впродовж 12 годин.

Пийте напій впродовж 3-7 днів, залежно від стану вашого здоров’я, а також від ушкодження печінки.

Переваги для здоров’я окремих інгредієнтів

Салат містить багато хлорофілу, який усуває токсини з кровотоку, а також нейтралізує важкі метали, пестициди і інші хімікати.

Лимон багатий вітаміном С, який допомагає перетворювати токсини на речовини, які розчиняються в воді і легко видаляються з організму, що сприяє активності печінки.

Яблука багаті пектином і іншими речовинами, які допомагають в очищенні організму, а також покращують функції травної системи.

Імбир надзвичайно корисний при лікуванні шлунково-кишкових розладів, таких як здуття живота, метеоризм, а також усуває закреп.

Червоний буряк і морква багаті бета-каротином (вітаміном А), який стимулює і покращує функцію печінки.

А також цей напій сприяє поліпшенню функціонування товстої кишки. Зменшує поганий холестерин і підвищує рівень хорошого холестерину.

Джерело

Поділись


Новини партнерів