Спеціалісти розповіли, як мед впливає на організм людини

Медова вода – це воістину приголомшливий засіб, який доступний абсолютно кожному. Позитивний вплив медової води на організм неможливо переоцінити.

Для того, щоб приготувати медову воду, потрібно одну чайну ложку меду розвести в склянці сирої води. Отримуємо 30% розчин меду, який за складом ідентичний плазмі крові. Мед в сирій воді формує кластерні зв’язки (структурує її). Це підвищує її цілющі властивості. Медова вода засвоюється організмом швидко і повністю.

Ефект від медової води

  • Нормалізується травлення. Поліпшується робота всіх ланок ШКТ.
  • Підвищується імунітет. Проходять хронічні нежиті, бронхіти, розріджується і виходить слиз з легень (природним шляхом – через кишечник).
  • Протипаразитний засіб.
  • Перетравлюються застояні речовини в кишечнику, розчиняються калові маси. Відбувається санація кишечника. Місце локалізації калових каменів знаходиться в області талії. Тому в перший час прийому медової води відзначаються випадки збільшення об’єму талії. Але це не повинно вас лякати. Пояснення просте: калові камені набрякли, стали м’якими і починають виходити з організму.
  • Відбувається чистка всього організму на клітинному рівні.
  • Підвищується антибактеріальний, противірусний ефект.
  • Нормалізується робота товстої кишки.

Медову воду в лікувально-профілактичних цілях потрібно пити вранці натщесерце. Склянку медової води потрібно випити залпом. Це дуже важливо. Сфінктер шлунку відразу ж відкриється, і рідина потрапляє в кишечник, після чого всмоктується в кров.

Медовою водою протирають обличчя. Вона живить шкіру, робить її м’якою, бархатистою і ніжною. Це натуральна косметика. Найдавніша і найсучасніша одночасно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів