Лікарі назвали овоч, який “вбиває” ракові клітини

Одна з кращих дієтологів країни Оксана Скиталінська розповіла своїм передплатникам в Facebook, якими властивостями володіє гарбуз і як він впливає на здоров’я людини.

“І хоча ми живемо в XXI столітті – столітті високих технологій, їжа залишається одним з найсильніших чинників впливу на наше здоров’я, рівень енергії, інтелектуальний потенціал і довголіття”, – пише дієтолог.

Скиталінська стверджує, що, якщо вам у спадок дісталися не дуже хороші гени, які можуть при певних обставинах призвести до якоїсь хвороби, то вживання певних продуктів може “приспати” ці гени і зробити їх менш активними або неактивними зовсім.

Одним з таких “чарівних” продуктів є гарбуз. За словами дієтолога, цей продукт володіє протипухлинним ефектом, допомагає при гастриті, нормалізує обмін речовин, оздоровлює шлунок і жовчний міхур.

Окремо дієтолог наголосила на користі насіння гарбуза. Скиталінська стверджує, що воно багате на цинк, який необхідний кожному для здорового імунітету, зміцнення волосся, нігтів, поліпшення структури шкіри.

Джерело

Поділись


Новини партнерів