Найпопулярнішу страву визнали небезпечною для здоров’я

Дослідники попередили про шкоду яєчні з беконом або ковбасою, яку нерідко їдять на сніданок.

Дослідження вчених зі Швеції показало, що снідаючи яєчнею з м’ясом, люди мають високі шанси отримати проблеми з підшлунковою залозою. Більш того, такий сніданок може стати причиною ожиріння.

«50 грамів смаженого червоного м’яса, з’їдаються кожен день, підвищують ризик розвитку раку підшлункової залози на 19%. 100 грамів такої страви (приблизно стільки важать два традиційних шматочки бекону до яєчні) збільшують такий ризик вже на 40%», – стверджують вчені.

Тим, для кого важливо снідати білками, медики рекомендують вживати варені курячі яйця або курячу грудку, не вдаючись до традиційної яєчні з беконом або ковбасою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів