6 речей, які нас вбивають, але ми користуємось ними щодня

Ми усі повинні про це замислитися! Ми можемо врятувати себе і свою сім’ю.

Чи знаєте ви, що є деякі речі, які містять канцерогенні хімічні речовини і ми ними користуємося майже щодня? Давайте подивимося і проаналізуємо їх.

Останнім часом дуже часто пишуть об небезпеку формальдегіду, нітробензолу і ПВХ (полівінілхлорид).

Ці канцерогени можна знайти у складі побутових предметів, таких як фарби, духи, шампуні, будівельних матеріалах, пластмасі і гумі. Але є і небезпечніші предмети, які ми використовуємо в наших будинках щодня.
Просто необхідно перестати використати ці 6 речей, які містять канцерогенні хімічні речовини і ви зможете врятувати себе і свою сім’ю.

Ці знання захистять наше життя і можуть допомогти нам уникнути небезпечних умов сучасної епохи.

1. Штучний освіжувач повітря

Якщо ви хочете освіжити повітря у вашому будинку, то сама хороша ідея полягає в тому, щоб часто відкривати вікна. Рекомендується помістити кімнатні рослини у вашому будинку і офісі. Трави такі, як базилік можуть творити чудеса! Намагайтеся уникати штучних ароматів.

Дослідження показало, що штучні ароматичні речовини, використовувані в невеликих і погано провітрюваних приміщеннях здатні наповнювати токсинами повітря і завдати непоправної шкоди здоров’ю.

Це відбувається через дві речовини етилену, на основі гліколевого ефіру. Перший є токсичним сам по собі, але в поєднанні, вони формують чисту токсичну отруту.

2. Антипригарний посуд

Антипригарний посуд чудово підходить для приготування їжі. Але як тільки він нагрівається, покриття починає розкладатися на молекулярному рівні. Цей процес викликає багато часток, які є канцерогеном і ми вживаємо їх разом з їжею.

Прекрасною альтернатиою являються керамічні каструлі і сковорідки, які також стійкі до налипання і дуже легко мити після приготування їжі.

3. Штучні підсолоджувачі

Цукор став одним з найулюбленіших і ненависніших інгредієнтів в нашому щоденному раціоні. Навіть якщо ми знаємо, що це не найздоровіша їжа, яку ми можемо їсти, ми як і раніше любимо його солодкий смак.

Харчова промисловість бомбить нас упродовж десятиліть штучними підсолоджувачами. Це просто – не природно і отруйно.

Наприклад, стевія або ксиліт абсолютно природні підсолоджувачі і набагато краще рішення, ніж будь-який штучний підсолоджувач. Уникайте продуктів з додаванням сорбіту, ацесульфам Д, аспартама, сахарину. Це продукти хімічної промисловості, тоді як стевія і ксиліт зроблені з рослин.

4. Пластикові харчові контейнери і пляшки

Всякий раз, коли ви зберігаєте їжу в пластиковому контейнері, подумайте про це: коли їжа поміщається в пластиковий контейнер, вона змішується з хімікатами з пластмаси на молекулярному рівні.

Наприклад, Бісфенол А використовується для зміцнення пластика в пляшках і контейнерах для зберігання їжі. Багато досліджень показали, що це дуже погано для нашого здоров’я. Замість цього, використайте скляні або металеві контейнери! Найкращим рішенням є кераміка. Спробуйте використати рідину тільки із скляних пляшок.

5. Промислові миючі засоби

Ми намагаємося позбавитися за допомогою промислових засобів від різних інфекцій і мікроорганізмів, ми також шкодимо нашому здоров’ю. Використовуючи промислову продукцію велику частину часу ми отруюємо себе, намагаючись очистити наш будинок. Є багато природних альтернатив. Деякі з них ви можете зробити з основних кухонних інгредієнтів. Оцет, лимон, сода і сіль можуть творити дива і набагато ефективніше.

6. Надто багато екранів

Більшість будинків сьогодні мають екран в кожній кімнаті. Будь то телевізор або екран комп’ютера, планшета або мобільного телефону. Ми не можемо уникнути дії природної радіації. Це те, що ми не можемо контролювати. Але, наскільки ми схильні до техногенної радіації?

Це те, що ми можемо і повинні контролювати. Постарайтеся мати принаймні одну кімнату у вашому будинку, яка не має ніякого екрану. Проведіть час зі своєю сім’єю в цій кімнаті. Усе це піде на користь!

Джерело

Поділись


Новини партнерів