Потужний інгридієнт, який вбиває декілька типів ракових клітин

Корисну їжу – покращуємо своє здоров’я!

80% білка в солодкій картоплі вбиває декілька типів ракових клітин!
Солодку картоплю можна вважати супер-продуктом. Він є одним з найкорисніших і дешевших овочів на планеті.

Дослідження з Університету штату Вашингтон було спрямоване на виявлення того, які овочі можуть забезпечити наш організм більшістю поживних речовин усього лише за долар. Картопля була на “висоті”!

Солодка картопля, як було доведено, має спеціальні протиракові властивості. У 1931 році, унікальний білок був виявлений в солодкій картоплі. Виходить, що 80% білку, який знаходиться в солодкій картоплі, – це білок типу інгібітору протеази з потенційними протипухлинним ефектом. Ці білки були спочатку випробувані проти лейкемії і, здавалося, пригнічують зростання лейкозних клітин.

Якщо у Вас серйозні проблеми зі здоров’ям або сильні болі, рекомендуємо Вам звернутися за консультацією до лікаря. Самолікування може бути небезпечне для Вашого здоров’я.

Це особливий клас білків, який може всмоктуватися в кров без змін.

Окрім здатності боротися з раком, солодка картопля лікує і запобігає від різних захворювань і запалень, допомагає при різних проблемах шлунку. Солодка картопля балансує гліемічний індекс (показник цукру в крові), що дуже важливо для збалансованого харчування – не товстішати від продуктів, які ми їмо.

Джерело

Поділись


Новини партнерів