Дієвий засіб від болей в суглобах, ногах і хребті

Літні люди відчувають часті болі в спині, колінах, суглобах. Але молоді люди також страждають від таких болів.

Зазвичай це відбувається через те, що ми велику частину часу проводимо в сидячому положенні або ж ведемо малорухомий спосіб життя.

Проведене дослідження показало, що одна третина дорослих людей до 50 років, відчуває болі в суглобах принаймні кожного місяця, а то і частіше.

Є хвороби, які викликають такі болі: остеоартрит, ревматоїдний артрит, бурсит, подагра, вивихи і багато різних травм.

Є люди, які мають хронічні болі в спині і суглобах. Їм важко сидіти, лежати і навіть стояти.

Болі в ногах, як правило, настають в результаті старіння або травми в суглобах і кістках, м’язах, зв’язках, сухожиль.

Погана циркуляція також може бути причиною болю в ногах.

Для того, щоб полегшити ці стани, зменшити болі і почувати себе набагато краще, ми пропонуємо вам напій, який ідеально збалансований по своєму складу і принесе максимум користі для вашого організму.

Необхідні інгредієнти:

  • 1 апельсин
  • 2 чашки ананасу
  • 2 стебла селери
  • 2 груші
  • 1 лимон
  • 2,5 см сирого кореня імбиру
  • щіпка чорного перцю
  • ½ чайної ложки порошку куркуми

Спосіб приготування:

Передусім, необхідно очистити лимон, апельсин, імбир і куркуму. Нарізати середину ананаса і груш. Далі вам треба покласти усі інгредієнти у блендер і змішати їх на високій швидкості до утворення однорідного пюре.

Ви можете вживати його відразу ж або тримати його закритим у банці терміном до 3-5 днів.

Блендер зберігає цінні харчові волокна і якщо ви використовуватимете соковижималку, то вони йтимуть у відходи.

Ананас володіє бромелайном, який є ефективним в полегшенні болю в суглобах і зменшенні запалень, пов’язаних з артритом. Бромелайн має більше ферментів, ніж нестероїдні протизапальні препарати.

Організм потребує достатньої кількості вітаміну С, щоб запобігти запальним процесам та підтримати здоров’я суглобів, що страждають від остеоартриту (ОА).

Вітамін Д міститься в селері. Нестача цього вітаміну може привести до аномального хряща і мінералізації кісток. Вони також збільшують потенційну появу ОА в руках і колінах.

Груші багаті вітаміном С, необхідним для зменшення запального артриту і ревматоїдного артриту (RA).

Опубліковане в 2009 році в журналі альтернативної медицини дослідження показали, що куркума може полегшити біль і поліпшити функцію колінного суглоба. Це краще, ніж ібупрофен проти остеоартриту.

Спробуйте вживати цей коктейль щодня 2-3 рази по 100-150 мл через 1 годину або трохи пізніше після їжі. І вже через місяць ви почуватимете себе набагато краще і болі з’являтимуться все рідше і рідше.

Ви можете також, окрім вживання цього соку, використовувати вправи для поліпшення циркуляції крові в організмі, що теж добре позначається на здоров’ї суглобів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів