5 продуктів, які руйнують ракові клітини

Рак – дуже популярна хвороба, яка все частіше зустрічається у людей різного віку. Існує дуже багато причин його виникнення, у тому числі спадковість і важкі травми. Але мало хто знає, що при будь-якому розкладі можна зменшити свої шанси за рахунок вживання деяких продуктів. І ці продукти знаходяться на кухні у кожної хазяйки. Ну що ж, почнемо презентувати наш список.
Першим в нашому списку розмістився звичайний виноград. Червоний виноград, який росте майже у кожного на дачі і, грубо кажучи, муляє очі. Але він відмінно захищає організм від виникнення злоякісних пухлин і підвищує імунітет. До речі, домашній сік з винограду так само чудово підійде для боротьби за своє здоров’я.

Далі йде зелений чай. Він усім відомий своєю заспокійливою і розслабляючою дією, добре знімає дратівливість і зміцнює кровоносні судини і підвищує продуктивну роботу серця. Такий напій вважається одним з найкорисніших, до того ж, після ряду дослідження доведено, що зелений чай допоможе запобігти і раковій пухлині при постійному вживанні.

Продукти зеленого кольору допомагають боротися або запобігати раку легенів, яєчників і молочної залози. Наприклад, пекінська капуста, цикорій або брокколі у своєму складі містять глюкозинолатами і вітамін Д, які захищають проти зростання ракових клітин можливих і вже існуючих. Для того, щоб ефект був гарантований спробуйте їсти ці продукти хоча б раз на тиждень.

Помідори і інші червоні овочі допомагають впоратися з раком підшлункової залози, оскільки ці продукти харчування повні ликопином.

І, нарешті, часник. Якщо його вживати кілька разів в тиждень, та ще і в поєднанні з гвоздикою, то вийде ядерна суміш проти ракових захворювань. Все відбувається за рахунок того, що зубчики часнику усувають екзогенні речовини з організму, включаючи канцерогени. А гвоздика збільшує цю дію у декілька разів.

Тому не гидуйте вживати вказані нами продукти, займайтеся профілактикою і ніколи не піддайтеся хворобі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів