Мрієте мати тонку талію і плоский живіт? Їжте частіше ці продукти

Існують певні продукти харчування, які, при щоденному їх вживанні, допоможуть позбутися від ненависного жиру в області живота і ваша фігура придбає бажаний вид.

Овочі

Всі види овочів багаті клітковиною, вітамінами, мікроелементами, а також містять мінімальну кількість жирів і калорій. Включайте в свій раціон більше огірків, болгарського перцю, капусти, зелені, томатів, баклажанів, кабачків, моркви. Корисні також квашені овочі, оскільки вони містять натуральні пробіотики, поліпшують роботу кишечника і позбавляють від здуття живота.

Крупи

Вони є хорошим джерелом клітковини і вітамінів, однак, також багаті вуглеводами, тому, вживати їх краще в першій половині дня. Вибирайте ті види круп, в яких міститься менший відсоток вуглеводів: коричневий рис, овес, гречка, кіноа.

Насіння і горіхи

Ці продукти багаті вітаміном Е і рослинним білком, який засвоюється краще тваринного. Віддавайте перевагу таким видам горіхів: фундук, мигдаль, кедрові і волоські горіхи, арахіс, а також насінням гарбуза і соняшника.

Грецький йогурт

Цей вид йогурту містить менше лактози, яка дратує органи травлення, а ось білка в ньому в 2 рази більше, ніж в інших кисломолочних продуктах.

Темний шоколад

Горький шоколад, з високим вмістом какао-бобів, ніяк не зашкодить вашій талії, а навіть піде на користь, відволікаючи вас від бажання з’їсти інші, небезпечні для фігури, солодощі. Рекомендована порція шоколаду в день – 30 грамів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів