Як прибрати почервоніння очей?

Почервоніння очей можуть провокувати різноманітні фактори. Як позбутись проблеми?

1. Компреси холоду

Потрібно взяти пакет з льодом. Покладіть пакет льоду безпосередньо на уражене око. Тримайте його близько хвилини і приберіть. Повторюйте 2 – 3 рази кожні 5 хвилин. Холодні компреси найкраще прибирають запалення і набряк очей. Вони також допомагають звузити кровоносні судини ураженого ока, що знімає почервоніння

2. Огірки

Візьміть кілька шматочків охолодженого огірка. Помістіть шматочок на кожне око. Залиште на 30 хвилин. Робіть це двічі на день для досягнення найкращих результатів. Огірок – один з кращих засобів для лікування червоних очей. Він має заспокійливі і охолоджуючими властивостями, які можуть допомогти при почервонінні очей.

3. Рожева вода

Візьміть два бавовняних диска і опустіть їх в рожеву воду. Помістіть просочені подушечки на очі. Залиште на 15 хвилин. Ви повинні робити це 1-2 рази на день. Рожева вода надає заспокійливу і розслаблюючу дію на ваші очі. Його протизапальні властивості зменшують запалення і подразнення очей.

4. Чай

Візьміть два використаних чайних пакетика і охолодіть їх. Через годину вийміть їх з холодильника і помістіть на очі. Залиште їх на 15-20 хвилин. Робіть це принаймні два рази на день. У складі чаю є таніни, які можуть допомогти очам заспокоїтися за короткий сік.

5. Мед і молоко

Візьміть столову ложку теплого молока і столову ложку меду, перемішайте. Кілька ватних тампонів опустіть в суміш, щоб вони просочилися, потім покладіть тампони на очі. Залиште їх на 30 хвилин, потім помийте очі водою. Робіть це один раз на день.

І молоко, і мед володіють природними заспокійливими та протизапальними властивостями, які можуть прискорити загоєння очей, якщо ви страждаєте від будь-яких інфекцій.

Джерело

Поділись


Новини партнерів