Медики назвали найкорисніший напій для кишечника

Вживання вишневого соку всього протягом 5 днів вже трансформує здоров’я кишечника. Після того, як антиоксиданти з вишень розщеплюються, рівень корисних бактерій всередині людини виростає.

Всі ми знаємо про те, як важливо дотримуватися балансу бактерій в кишечнику. Корисні бактерії зміцнюють наш імунітет, стимулюють травні процеси і захищають від цілої низки розладів.

Для того щоб, підвищити кількість корисних кишкових бактерій можна вживати вишневий сік всього протягом 5 днів. У вишнях Монморансі містяться поліфеноли, які сприяють виживанню і відтворенню хороших бактерій. Вся справа в тому, що антиоксиданти захищають оболонку кишечника і знижують запалення, що йде на користь бактеріям.

«Вишні Монморансі абсолютно логічно було відібрано для нашого дослідження через унікальну композицію поліфенолів, – кажуть дослідники з Університету Арканзасу. – Наші висновки дозволяють припустити, що унікальна комбінація поліфенолів в цих вишнях позитивно змінює мікробіом кишечника, що тягне за собою далекосяжні позитивні наслідки для здоров’я».

Джерело

Поділись


Новини партнерів