3 дієти для очищення з низьким вмістом жиру

Дієти для очищення з низьким вмістом жиру стали найкращим варіантом для “перезавантаження” або відновлення органів тіла, які відіграють дуже важливу роль. Ці дієти мають низький вміст жиру і, завдяки поєднанню інгредієнтів, які в них використовують, вони очищають наш організм.

Зараз дедалі більше людей зацікавлені в дієтах для очищення організму, особливо після того, як вони їдять занадто великі порції або мають такі симптоми, як здуття живота, гази і важкість.

Хоча ви не повинні дотримуватися цих дієт протягом тривалого періоду часу, їх тимчасове використання допомагає організму усунути токсини, зменшити кількість запорів та поліпшити метаболізм, щоб полегшити втрату ваги.

Хочете спробувати?

Що треба знати, перш ніж почати дієти для очищення?

Дієти для очищення – це план харчування, який має кілька цілей. По-перше, вони створені для очищення екскреторних органів організму (печінка, нирки і товста кишка), щоб допомогти їм працювати навіть краще, коли вони будуть стикатися з токсинами.

Ці дієти містять продукти, які легко переварювати, що робить їх ідеальними для регулювання травлення та зменшення здуття живота. Серед інших переваг вони зміцнюють стійкість організму до захворювань і залишають за собою помітне відчуття загального щастя.

Ці дієтичні плани – не назавжди, оскільки вони трохи обмежують. Ви повинні дотримуватися їх не більше 7 днів, лише три-чотири рази на рік.

Продукти, які не можна споживати під час очищення

Багато щоденних харчових продуктів мають характеристики, які не підходять для очищення. Хоча не всі ці продукти є “шкідливими”, деякі з них мають властивості, які ускладнюють процес очищення.

Найпоширенішими є:

  • Оброблені м’ясні вироби
  • Червоне м’ясо
  • Оброблена або упакована їжа
  • Консервовані продукти
  • Комерційні хлібобулочні вироби
  • Упакована смажена їжа або закуски
  • Насичені олії та масла
  • Фастфуд
  • Газовані напої
  • Кава та шоколад

3 дієти з низьким вмістом жиру, які варто спробувати

За останні роки інтерес до очищення збільшився настільки, що багато дієтичних планів тепер розробляються за їх характеристиками. Альтернативні чистки, навіть ті, які обмежуються в продуктах через певні потреби, є сьогодні звичайним явищем.

Нижче ми розмістили три зразки меню з низьким вмістом жиру, які, крім очищення організму, допоможуть спалити калорії та мати менший розмір одягу. Після закінчення дієти, дотримавшись її максимум шість днів, ви маєте продовжувати збалансоване харчування.

Дієта для очищення на основі артишоку

Коли доходить до детоксикації, дієта на основі артишоку є однією з найбільш ефективних. Вона покращує травлення, допомагає організму видалити рідини і швидко втратити кілограми.

Сніданок: одна склянка чаю артишоку з лимоном, фруктовий салат і два цілозернових шматочки хліба.

Середина ранку: одна склянка рослинного молока або свіжовичавлений апельсиновий сік.

Обід: коричневий рис з артишоками або салати з артишоку з помідорами та селерою.

Закуска: нарізані фрукти та дві артишокові капсули (ви можете знайти їх в аптеці або магазині натуральних продуктів).

Вечеря: артишоки-гриль з порцією курячої грудки.

Примітка. Ви не повинні сидіти на цій дієті більше ніж три дні. Ви можете дотримуватися цієї дієти перед початком збалансованого харчування для втрати ваги.

Дієта для очищення на основі вівсянки

З поживної точки зору, овес є одним з найбільш корисних зерен. Він завжди був частиною дієти для очищення, оскільки волокна і антиоксиданти, які він містить, є ключовими для того, щоб допомогти організму усунути відходи.

Сніданок: три столові ложки вівсянки з молоком і чотири полуниці.

Середина ранку: одна порція фруктів або склянка овочевого супу.

Обід: три ложки вівсянки з водою або молоком, салат та порція печеної курячої грудки.

Закуска: фруктовий сік або чай.

Вечеря: три столові ложки вівсу з водою або молоком, салат зі спаржею з оливковою олією та щіпкою солі.

Примітка. Максимальна тривалість часу, який варто дотримуватися цієї дієти, – п’ять днів. Ви можете міняти продукти та різні приймання їжі, але завжди включати овес, як зазначено в інструкції.

Дієта для очищення на основі помідорів

Завдяки своїм харчовим властивостям, помідори є одним з найпопулярніших інгредієнтів у дієтичних планах. У цьому випадку вони містяться в одній з найвідоміших дієт для очищення в світі.

Натщесерце: одна склянка свіжого томатного соку.

Сніданок: два варені помідори, заправлені орегано, оливкова олія та сіль.

Середина ранку: одна склянка свіжого томатного соку.

Обід: салат із помідорів з паростками бобів або перцем. Ви можете додати порцію смаженої курячої грудки або лосося.

Закуска: одна склянка свіжого томатного соку.

Вечеря: салат із помідорів з артишоком, перцем та риба.

Перед сном: закінчіть день ще однією склянкою томатного соку.

Примітка. Вам можна бути не більш ніж три дні на цій дієті. Якщо у вас виникає тяга, ви можете додати низькожирова і низькокалорійну їжу для своєї дієти, наприклад, фрукти або цілозернові продукти.

Ваша травна система погано працює? Ви відчуваєте здуття живота? Якщо у вас є ці симптоми, може бути пора спробувати одну з цих дієт для очищення. Дотримуйтесь наших рекомендацій та користуйтеся перевагами властивостей цих дієт.

Джерело

Поділись


Новини партнерів