Які симптоми вказують на надлишок токсинів в організмі?

Токсини надходять в організм з їжею, напоями, побутовою хімією, з повітря… Організм намагається виводити їх, але деякі речовини мають тенденцію до накопичення і приносять значну шкоду здоров’ю. Незабаром з’являються симптоми, які вказують на зашлакованості організму.

Відчуття втоми. Цілий день ви намагаєтеся підбадьоритися за допомогою кави, але присутнямлявість, занепад сил і поганий настрій. Швидше за все, причина в зашлакованості організму.

Проблеми зі сном. Зашлакованность печінки часто викликає безсоння. Включайте в своє меню кольорову капусту, броколі, цитрусові, буряк, гарбуз. Ці продукти допоможуть привести в норму роботу печінки і ваш сон налагодиться.

Висипання на шкірі. Якщо система виділення організму не справляється, вона починає виводити токсини через інший орган – шкіру. На ній з’являються вугрі, висип запалені ділянки. Це ознака зашлакованості.

Погіршення стану волосся і нігтів. Якщо ви стали помічати, що ваше волосся втратило об’єм і блиск, посилилося випадіння волосся, а нігті стали ламкими і ослабленими – це теж сигнал до того, що необхідна детоксикація організму.

Проблеми з травленням. При високому рівні токсинів в організмі часто виникають болі в животі, проблеми з переварюванням їжі, неприємний запах з рота, метеоризм, геморой, запор, нудота, відрижка.

Надмірне скупчення токсинів є небезпечним для вашого здоров’я. Тому, важливо вчасно провести потрібну діагностику і виявити причину інтоксикації.

Джерело

Поділись


Новини партнерів