Кілька корисних напоїв для жіночого здоров’я

Існують напої, які можуть нормалізувати гормональний фон жінки.

Гормони жінки можуть давати збій при різних випадках, наприклад коли вона переживає постійні стреси, або в період статевого дозрівання. Також причиною може бути не раціональне і неякісне харчування, вагітність, період менструації.

Чай з листя малини

Для того, щоб приготувати цей напій, потрібно 1 столову ложку малини залити склянкою окропу. Пити можна і вранці, і ввечері як натщесерце, так і після вживання їжі. Якщо на вулиці спекотно, то можна вживати чай прохолодним. Листя малини сприяє хорошій роботі репродуктивної системи жінки, впливає на розслаблення матки в період менструального циклу.

Молоко з куркумою

Цей напій готують дуже просто і він є одним з найвідоміших і часто застосовуваних серед жінок для нормалізації гормонального фону, допомагає боротися з різними шкідливими бактеріями, підсилює метаболізм. Необхідно 200 мл молока довести до кипіння і додати на кінчику чайної ложки куркуми. Після чого гарненько розмішати і приймати варто в теплому вигляді 1 раз на день.

Вода з лимоном

Цей напій найкраще пити з ранку натщесерце. Для цього необхідно взяти пів лимона і видавити з нього сік, потім залити крутим окропом, дати настоятися 5 -10 хвилин. Пити варто охолодженим до кімнатної температури. Цей чай добре зміцнює імунітет, допомагає вивести з організму токсини.

Слід зазначити, що від стану гормонів залежить не тільки настрій жінки, але і те, як вона виглядає. Тому для гарного самопочуття потрібно вживати не менше одного виду з цих напоїв.

Поділись


Новини партнерів