Джессіка Альба в сукні від Dior вразила всіх стрункою фігурою

37-річна Джесіка Альба зробила фурор своєю появою на церемонії Nylon’s Beauty Innovator Awards, яка пройшла вчора в Нью-Йорку. Актриса виступила перед інфлюенсерами, присутніми в залі, і, напевно, розповіла про The Honest Company, однією із засновниць якої вона є. Компанія випускає широкий асортимент нетоксичних товарів для дому та дітей.

Альба, яка стала втретє мамою в грудні минулого року, з’явилася перед публікою в пудровій сукні від Dior. Обтягуючий наряд підкреслив плоский живіт Джесіки і не залишив сумнівів, що голлівудська зірка теж може давати цілком слушні поради, як повернутися в форму після пологів.

Образ зірка фільмів “Місто гріхів” і “Фантастична четвірка” доповнила чорним клатчем Dior у формі серця на позолоченому ланцюжку і чорними босоніжками на платформі і масивному каблуці. До виходу Джесіку також готував стиліст Оуен Гоулд, який відповідав за її зачіску з романтичними локонами, і візажист Деніель Мартін, який зробив акцент на губах, підібравши помаду ягідного відтінку.

Після офіційного заходу Альба ще повеселилася на вечері в японському ресторані. Правило не їсти після шести актриса, здається, не дотримується. Секрет її ідеальної фігури в інтенсивних заняттях в залі, які Джессіка відновила в лютому цього року, повністю присвятивши перші місяці після пологів синові Хейз.

У Альби та її чоловіка Кеша Уоррена є також дві доньки, 10-річна Онор і 6-річна Хевен.

“Ми просто намагаємося виховати людей, які будуть класними, милими і добрими”,- в інтерв’ю після церемонії Джесіка розкрила свою батьківську стратегію.

Поділись


Новини партнерів