Худнемо легко: всього 4 правила, яких треба дотримуватися, щоб нарешті схуднути

Щоб перестати набирати вагу, розвантажити свій метаболізм і повернутися до найбільш підходящої ваги, треба правильно харчуватися. Існує багато принципів здорового харчування, дотримання яких повинно зробити вас здоровими, стрункими і красивими.

Але насправді є всього 4 головних правила, яких варто дотримуватися, щоб допомогти своєму тілу переробляти калорії в енергію. І вони дійсно дуже прості.

ВИКИНЬТЕ ВСІ ЗНЕЖИРЕНІ ПРОДУКТИ

Так, саме так. Думаєте, що в першу чергу слід відмовитися від жиру? Ви дуже, дуже помиляєтеся: здорові жири – такі, як лляна, кокосова, оливкова олії – необхідні нашому тілу. Крім того, в знежирених продуктах часто набагато більше цукру – таким чином виробники намагаються зробити смак більш насиченим і яскравим. А що може бути гірше для вашого здоров’я, ніж надлишок цукру? Єдине, від чого і справді варто відмовитися – це від трансжирів.

… ЗА ВИНЯТКОМ МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

З одним уточненням: переконайтеся, що у вашому знежиреному йогурті або сирку немає потрійної дози цукру. В інших випадках – сміливо їжте! Вашому тілу необхідні кальцій і білок, якими багаті молочні продукти – їжте їх на сніданок і вечерю і худніть!

ЇЖТЕ ЯК ГРЕКИ

Ви напевно чули про середземноморську дієту – раціон, який забезпечує здоров’я, довголіття і красу тим, хто його дотримується. Основа середземноморського раціону – поліненасичені жири, яких багато в горіхах, насінні і рибі. Дослідження показують, що ті люди, чий раціон багатий такими жирами, в результаті мають в організмі менший відсоток жиру і більший – м’язів. Саме те, що треба!

ТРИМАЙТЕ БАЛАНС

Перш за все – баланс жирів. Ви можете дозволити собі і морозиво, і бекон, і масло з сиром, і навіть майонез – але тільки не в один і той же день і, зрозуміло, не одночасно. Просто вибирайте один продукт – і врівноважуйте його овочами, злаками та іншими корисними продуктами. І все буде добре, корисно і дуже смачно.

Джерело

Поділись


Новини партнерів