Продукти, які швидко підвищують потенцію у чоловіків

Сучасні наукові дослідження дають можливість перевірити древні знання про зв’язок харчування і потенції. І не просто зв’язок, а пряму залежність, коли з харчовими продуктами в чоловічий організм надходять речовини, які посилюють сексуальну активність і витривалість. Лікарями вже доведено, що за більшістю афродизіаків не треба йти далі власної кухні.

Чому від правильних продуктів збільшується потенція? Регулярно вживаючи з їжею потрібні вітаміни і мінерали, чоловік отримує безліч переваг: збільшення вироблення тестостерону; стабільну роботу судин, що відповідають за кровопостачання репродуктивних органів; поставку вітамінів і мінералів, без яких неможлива сексуальна сила; позитивні зміни в хімічних процесах мозку, які відповідають за потяг і задоволення.

Секрет Джакомо Казанови, видатного коханця, був гранично простий: устриці і ще раз устриці. Основна перевага цього «еротичного наркотику» – високий вміст цинку, необхідного для здоров’я передміхурової залози, посилення лібідо і збільшення кількості сперматозоїдів. Але екзотичні устриці можуть бути замінені іншим, набагато більш доступним продуктом, – гарбузовим насінням. Воно також дуже багате цинком, і жменя в день цього смачного афродизіаку здатна творити чудеса.

Також меню сексуального гіганта має включати вітаміни Е, А і В, білки, фосфор, кальцій, калій, «хороший» холестерин і незамінні жирні кислоти. У чоловіків повинно стати звичкою їсти будь-які горіхи і насіння, головне – робити це щодня. Також регулярною частиною ударної сексуальної дієти є яйця, червоне м’ясо і риба. Яловичина і камбала – давні лідери серед білкових продуктів для чоловіків. Їх добре приправляти потрібними спеціями: кайєнським перцем, цибулею і часником, які відомі як відмінні стимулятори основного інстинкту. З овочів незамінною є селера. Вона підвищує рівень феромонів в поті чоловіка, що робить його чарівним і привабливим для жінки.

Серед фруктів лідирують авокадо, банани і кавун. Перший є регулятором гормонів і до того ж багатий фолієвою кислотою – відомим підсилювачем сексуальної енергії. Банани постачають фермент бромелайн, який подовжує інтимний акт, і не містять шкідливого холестерину, який негативно впливає на кровообіг. А кавун має ефект віагри – завдяки тому, що з його споживанням в організмі активізуються амінокислоти, що регулюють необхідне розслаблення судин і інтимних м’язів.

На десерт варто з’їсти кілька шматочків чорного шоколаду. Він не тільки викликає підвищене бажання, а й містить магній, що допомагає досягти стійкої і тривалої ерекції.

Китайське «Дао любові», давньоіндійська «Камасутра», арабська «Тисяча і одна ніч», «Наука любові» Овідія і інші трактати, які дійшли до нас, приділяють велику увагу тому, що слід годувати ідеального коханця. Ці поради цілком доречні і сьогодні, тому підібрати раціон для свого чоловіка під силу кожній жінці.

Джерело

Поділись


Новини партнерів