Що буде з організмом, якщо відмовитися від алкоголю

Вживання алкоголю – згубна звичка, без якої не проходить жодне застілля.
І постійний прийом алкоголю навіть у невеликих кількостях, призводить до повільної загибелі організму, оскільки страждають від спиртного всі важливі системи та органи. При цьому життя без алкоголю має ряд вагомих переваг.

Що відбувається з організмом після відмови від алкоголю:

1. Якщо зовсім не вживати алкоголь, у людини істотно покращиться працездатність. Ви забудете про такі стани як сонливість, втому і дратівливість.

2. Крім того, людина, яка навіть раз на тиждень вживає алкоголь, втрачає свою енергію, оскільки після кожного прийому спиртного організм витрачає багато сил на відновлення свого нормального стану.

Якщо не пити алкоголь – буде відчуватися приплив енергії і внутрішнього спокою.

3. Просто неоціненний “плюс” відмови – покращиться робота нервової системи. Сон стане більш якісним і міцним, відповідно, протягом дня ви будете бадьорі і більш стійкі до стресових ситуацій.

4. Покращиться загальний стан – організм відновиться, і робота органів і систем приходить в норму. Також зміцніє імунітет.

Що відбувається з організмом після випитого алкоголю:

– Через 3 дні алкоголь виводиться з крові, організм починає активно очищатися від токсичних речовин.

– Через 7 днів в норму приходить робота нервової системи: людина стає спокійнішою, нормалізується сон і відчувається прилив енергії.

– Через 2 тижні покращиться робота серця і судин, зникає головний і м’язовий біль, нудота, поліпшується апетит.

Джерело

Поділись


Новини партнерів