Правила інтимної гігієни, які потрібно знати

Особиста гігієна є невід’ємною частиною догляду за собою, а особливо важливо правильно стежити за чистотою інтимних зон. Іноді жінки роблять деякі помилки, які шкодять здоров’ю.

бритва

Як тільки бритва затупилась, її терміново потрібно замінити. Такі станки призводять до подразнення інтимних зон, що може стати причиною серйозних захворювань.

гель

Для догляду за інтимною зоною після гоління слід вибирати спеціальні косметичні засоби, які не сушать шкіру. Звичайне мило сприяє надмірній сухості і подразнення, а також робить волоски більш стійкими.

миття

Згідно порад лікарів, інтимне мило має містити мінімум лугів. Не варто використовувати для цих цілей звичайне, щоб не порушувати показник pH.

білизна

Найкраща для комфорту і здоров’я жінки є бавовняна білизна, яка пригнічує поширення інфекції і не викликає роздратування. Решта аналогів виглядають більш ефектно, однак можуть зашкодити ніжній шкірі.

засоби

Експерти радять вибирати гель для догляду за інтимною зоною без запаху, який буде найбільш якісним і нейтральним при впливі на геніталії. Решта засобів мають особливий рівень кислотності, який може значно відрізнятися від мікрофлори піхви.

порошок

Для прання білизни потрібно вибирати порошок без ароматів, який зможе якісно боротися з забрудненням та при цьому не шкодити інтимній зоні. При використанні звичайного миючого засобу велика ймовірність виникнення роздратування.

Поділись


Новини партнерів