Дієтологи з’ясували, чим замінити червоне м’ясо, щоб стати довгожителем

Дієтологи з Великобританії з’ясували, як за допомогою продуктів харчування можна значно продовжити життя. Для того, щоб стати довгожителем, важливо замінити червоне м’ясо, стверджують фахівці.

Два експерта в галузі охорони здоров’я дієтологи Сара Брюер і Джульєтта Келлоу стверджують, що життя можна значно продовжити за рахунок вживання в їжу великої кількості риби. Фахівці наполегливо закликають людей замінити червоне м’ясо на рибу, щоб жити довше.

«Людям не обов’язково ставати вегетаріанцями, але риба повинна займати левову частку в раціоні, при цьому зрідка можна дозволяти собі червоне м’ясо», – говорить Сара Брюер.

Перехід на рибну дієту може знизити ризик розвитку раку, серцевих захворювань і інших захворювань. Риба може продовжити термін служби багатьох органів через високий вміст жиру омега-3. Експерти Міжнародного агентства по раку заявили, що червоне м’ясо, яке включає свинину, телятину і яловичину, збільшує ризик розвитку раку. Кожні 100 грамів червоного м’яса, споживаного щодня, можуть підвищити ризик раку кишечника на 17%.

Джерело

Поділись


Новини партнерів