4 продукти, які допоможуть впоратися з голодом

Чого тільки не роблять люди, щоб схуднути! Одні відмовляються від їжі з ризиком зашкодити здоров’ю, інші ковтають пігулки для схуднення і добавки, що знижують апетит… Щоб менше їсти, дієтологи радять включити у свій раціон деякі продукти.

Дієта з метою схуднення має на увазі зниження кількості їжі. Для того, щоб побороти відчуття голоду, не обов’язково прибігати до медичних засобів: деякі доступні і корисні продукти здатні зробити це не гірше і з більшою користю для здоров’я.

1. Природним продуктом, що пригнічує апетит являються яблука. З’їжте велике яблуко, і ви почуватимете себе ситими. Цей фрукт – ідеальний для дієти. Він пригнічує відчуття голоду впродовж тривалого часу і людина не відчуває спокуси порушити свою дієту між їдою.

2. Вівсянка – це один з найздоровіших продуктів харчування. У ній міститься велика кількість клітковини, яка прискорює метаболізм. Окрім цього, вівсянка добре пригнічує апетит. Тарілка вівсянки на сніданок допоможе вам протягнути до обіду без необхідності перекушувати.

3. Зелений салат з салатного листя, брокколі, аспарагуса і інших овочів відмінно справляється з відчуттям голоду. Його можна їсти у будь-яких кількостях, проте не забувайте відмовлятися від заправок і майонезів, які зіпсують усю вашу дієту.

4. І, нарешті, вода. Коли ви голодні – випийте склянку води. Перед обідом також пийте воду, щоб не переїдати. Вода абсолютно не калорійна, і її можна пити стільки, скільки вам хочеться. Окрім цього, вода корисна для шкіри і усього організму.

Усі вищеперелічені продукти являються ефективним і здоровим способом витримати строгу дієту без страху перед небажаними побічними ефектами.

Джерело

Поділись


Новини партнерів