7 продуктів, від яких треба негайно відмовитись

Топ-7 продуктів, які люди, котрі страждають від хронічного болю, повинні  уникати!

Їжа, яку ви їсте може містити хімічні речовини, які викликають нейромедіатори, що підвищує чутливість нашого організму. Наступні продукти можуть посилити  вже існуючі захворювання!

1. Зменшити Споживання цукру і штучних Підсолоджувачів
Високий рівень інсуліну негативно позначається на стан організму, і, таким чином, збільшує біль і запалення. Тягу до солодкого можете замінити вживанням фруктів! Аспартам, сорбіт і ксиліт не містить штучних замінників цукру, але вони містять з’єднання, які перетворять чутливість до болю, а також викликати синдром роздратованого кишківника.

2. Кофеїн
Учені пов’язують хронічні болі і фіброміалгії з недостатньою кількістю сну і постійною втомою! Кава дає Вам бажаний результат – бадьорість, проте це не на довго. Треба висипатися і більше відпочивати.

3. Уникайте Клейковини І Дріжджів
Вони містяться у випічці і кондитерських виробах. Регулярне споживання цих продуктів стимулює зростання дріжджів і грибків, і тим самим посилює біль.

4. Прибрати Молочні Продукти Зі Свого Раціону

Молочні і багато інших продуктів тваринного походження містять білок, який погіршує Ваше самопочуття при артриті і фіброміалгії. Вони дратує тканини навколо суглобів, що посилює хворобливі відчуття. Подумайте про веганство! Це рішення вже допомогло багатьом людям вилікувати хронічні захворювання.

5. Скажи Ні Рафінованим Вуглеводам
Вуглеводи, схожі на цукор, можуть збільшити рівень інсуліну і погіршують будь-яке хронічне захворювання. Завжди вибирайте продукти з низьким вмістом вуглеводів, низьким вмістом цукру і часто вживайте рослинну їжу.

6. Тютюн і алкоголь шкодять вашому організму і викликають серйозні проблеми зі здоров’ям, включаючи захворювання, які вражають суглоби.
Статистика показує, що курці мають більш високий ризик ревматоїдного артриту, і люди, які регулярно вживають алкоголь, більше схильні до розвитку подагри.

7. Харчові добавки НЕБЕЗПЕЧНІ! 
Глутамат натрію  і інші харчові добавки викликають додаткові проблеми для людей з хронічним болем, стимулюючи больові рецептори і посилюючи біль. Виробники додають глутамат натрію для фаст-фуду і заздалегідь упакованих харчових продуктів для поліпшення їх смаку.

Джерело

Поділись


Новини партнерів