Напій Рудольфа Бройса: як знищити всі шкідливі клітини і мікроорганізми за 6 тижнів

Багато захворювань є надзвичайно болісними, а їх наслідки – незворотними, а в процесі лікування помирають не тільки шкідливі клітини, а й здорові. Кажуть, в 95% випадків альтернативи не існує. Але Рудольф Бройс ніколи не погоджувався з такою думкою. Австрійський вчений запропонував один з найефективніших способів профілактики недуг. Замість таблеток вчений радив пити сік.

Завдяки такому підходу вже понад 45 000 чоловік оздоровилися. Згідно з програмою харчування по Бройсу протягом 6 тижнів потрібно вживати тільки спеціальний овочевий сік і трав’яний чай. Простими словами – це період голодування, під час якого шкідливі клітини вмирають і не повертаються.

Основа – буряк

Чому Рудольф Бройс вибрав саме цей овоч в якості основного? Буряк – багатий на антиоксиданти, вітаміни В1, В2, В6 і С, пантотенову, а також фолієву кислоти. Додайте до переліку ще натрій і цинк, магній і фосфор, трохи калію, заліза і кальцію – і отримаєте мегакорисний продукт.

Буряк має дуже сильні антиоксидантні та протизапальні властивості, лікує ряд захворювань і є частиною багатьох здорових методик схуднення. А ось завдяки бетаїну, який міститься в його складі, овоч також сприяє профілактиці лейкемії.

Як приготувати сік

Здається, що продукти звичайнісінькі, але ви повинні переконатися, що використовуєте саме екологічно чисті. Їх можна купити у фермерів, які займаються вирощуванням овочів і фруктів без використання пестицидів.

  • 300 г буряка
  • 100 г моркви
  • 100 г селери
  • 30 г редьки
  • 40 г картоплі

Картоплю додають лише в разі профілактики раку печінки. Отже, натріть кожен овоч, відіжміть сік, процідіть його кілька разів. Це не ваша денна норма: кількість вживаної рідини визначається почуттям голоду. Максимальний щоденний обсяг – 500 мл .

Під час профілактики ви трохи втратите у вазі. Але втрата не буде катастрофічною, якщо ви все робите правильно. Вранці випийте приблизно 100 мл холодного брунькового чаю, приблизно через 60 хвилин – дві склянки теплого настою з звіробою, шавлії, м’яти і меліси, через 30 хвилин – пару ковтків приготованого овочевого соку.

Вживати тільки даний овочевий сік не можна. Його п’ють виключно з перерахованими настоями. Якщо протриматися на одних напоях дуже важко, в день можна з’їдати порцію цибулевого супу. Додавати підсолоджувачі в напої забороняється.

Щоб не акцентувати увагу на недузі і малій кількості споживаної їжі, Рудольф Бройс радив більше відволікатися на корисні заняття і хобі. Здійснити це дуже важко, але можна знайти більш пасивні види діяльності: прогулянки, музика, читання, фільми.

Після курсу профілактики по Бройсу також потрібно допомогти організму вийти з режиму безпечно: приймайте по 2 таблетки пивних дріжджів тричі на день, їжте більше напіврідкої і несолоної їжі. Розкажіть про цей спосіб профілактики важких захворювань своїм друзям. Може, хтось із них знайде в цьому методі вихід і для себе.

Джерело

Поділись


Новини партнерів