Лікарі назвали дуже корисний чай для здоров’я

Науковці рекомендували для обов’язкового вживання чай із засушених пелюсток гібіскуса – каркаде. Цей напій, за їхніми словами, не тільки підтвердив в ряді досліджень позитивну дію на самопочуття людини, а й проявив себе як ефективний засіб для зниження холестерину і зайвої ваги.

Каркаде як ніякий інший напій має масу оздоровчих властивостей, заявили фахівці.

Зокрема, лікарі відзначили, що каркаде відрізняється підвищеним вмістом вітаміну С і антиоксидантами, тому його доцільно вживати при запальних процесах, застудах. Крім того, чай каркаде – це незамінний продукт в харчуванні людей, які страждають від діабету або схильних до нього.

«Для людей, які страждають від цукрового діабету каркаде є просто порятунком, адже він регулює рівень холестерину в крові, запобігає скачкам рівня цукру, сприяє більш якісному виведенню токсинів з печінки», – відзначили експерти.

Також вони порекомендували обов’язково пити чай каркаде жінкам, яким добре знайома проблема хворобливих місячних. Його вживання допомагає відновити гормональний баланс, пояснили медики. Вони додали, що вживання каркаде допомагає і тим, хто страждає від хронічних захворювань органів малого тазу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів