Дієтологи дали корисні поради, як прибрати зайві сантиметри з живота

Поява зайвих кілограмів в області живота може бути викликана багатьма причинами. Серед них – генетика, менопауза або розвиток полікістозу. У таких випадках слід звернутися до лікаря і пройти відповідне обстеження.

Однак не тільки генетичні фактори або захворювання можуть впливати на ідеальний прес людини. Експерти запевняють, що стреси і недосипання – ось що шкодить фігурі не менше, як переїдання. Тому фахівці порадили, як можна прибрати зайві кілограми на животі.

Перше, що варто зробити звичкою – це фізичне навантаження (перед початком тренування проконсультуйтеся з лікарем). Правильно підібраний комплекс вправ допоможе зробити тіло ідеально струнким. Але не тільки походи в спортивний зал можуть допомогти отримати бажаний результат: не менш ефективними є біг або ходьба.

У той же час зверніть увагу на те, скільки годин ви спите. Адже сон, який триває менше 5 годин, спонукає організм до накопичення вісцерального жиру. Крім цього, недосипання викликає часте відчуття голоду, що теж призводить до набору зайвої ваги.

За словами експертів, під час схуднення корисно пити зелений чай і збагатити раціон поліненасиченими жирами, які містяться в горіхах, насінні, рибі і авокадо.

Джерело

Поділись


Новини партнерів