Елементарні поради, які допоможуть зробити живіт плоским

З сьогоднішнього дня вам більше не потрібно виснажувати себе вправами. Дотримуйтеся цих 8 порад, і плоский живіт вам забезпечений.

Спосіб перший – правильна постава

Випрямтеся, і будете виглядати набагато краще – правильна постава благотворно позначається не тільки на хребті, а й на м’язах живота. Але як про це не забувати? Спробуйте розклеїти стікери з нагадуванням там, де ви найчастіше буваєте протягом дня.

Спосіб другий – правильний питний режим

Необхідно забезпечити організму постійне надходження рідини. Порушення питного режиму призводить до скупчення води в окремих частинах тіла і, отже, до збільшення ваги. Тому рекомендується випивати 6 – 8 склянок води або інших напоїв в день.

Спосіб третій – регулярні походи в туалет

Так-так! Без цього плоского живота вам не бачити. Без регулярного спорожнення кишечника він просто не може бути плоским. Ділові жінки, які вічно кудись поспішають, часто ігнорують позиви організму, що незабаром призводить до запорів. А в цьому немає нічого приємного.

Спосіб четвертий – їжте стримано

Не варто ковтати їжу як дика тварина, слід ретельно пережовувати кожен шматочок, мінімум 10 разів, перш ніж проковтнути його. Вашому тілу потрібен час, щоб доставити їжу до шлунку і кишечнику. Правильний прийом їжі дозволяє уникнути проблем з травленням, і до того ж, коли ви їсте занадто швидко, ви заковтуєте з їжею багато повітря, а від цього живіт роздувається.

Спосіб п’ятий – не забувайте про пробіотики

Включіть у свій раціон продукти з вмістом пробіотиків. Вони не тільки допоможуть вам схуднути, але і в цілому оздоровлять організм. До таких продуктів відносяться йогурти, квашена капуста, ряжанка та інше.

Спосіб шостий – ходіть частіше

Кожен день робіть 30-хвилинні піші прогулянки. Цим ви підтримаєте свій метаболізм і будете активніше спалювати зайвий жир в області живота.

Спосіб сьомий – перестаньте жувати

Можливо, для вас стане відкриттям, що улюблені джинси не застібаються на вас через жуйки. При жуванні в організм потрапляє багато повітря, через яке роздувається живіт. Що ж робити? Все просто – замініть жуйки льодяниками.

Спосіб восьмий – розслабляйтеся

Через втому організм починає виробляти більше стероїдів і гормонів стресу, що негативно позначається на травленні в цілому, стреси загрожують запорами. А крім того, при тривалому стресі виробляється гормон кортизол, який сприяє накопиченню жиру. Щоб цього уникнути, знаходьте час для відпочинку і розслаблення.

Джерело

Поділись


Новини партнерів