Медики підказали, як зменшити шкоду від алкоголю

Вчені прийшли до висновку, що в природі існує всього один спосіб позбавлення від отруйних речовин, що потрапили в організм людини разом з алкоголем.

Дослідники провели масу експериментів і визначили, що найвірнішим методом нейтралізації згубного впливу спиртних напоїв на організм людини є фізичне навантаження середнього або високого ступеня тяжкості.

Виходить, що людям, які зловживають алкоголем періодично або день у день, варто просто зайнятися яким-небудь видом спорту. Значення не має, чим саме буде займатися людина на спортмайданчику, вдома або в тренажерному залі, головне – це кількість витраченого часу на тренування.

Потрібно пам’ятати, що для здорової людини максимальна доза на добу – один келих вина або ж кухоль пива. Людям, у яких є якісь захворювання внутрішніх органів або ж головного мозку, категорично забороняється пити все, що містить спирт.

Якщо людина перевищила або регулярно перевищує цю норму, то їй потрібно займатися спортом щодня по 1-2 години, щоб організм відновлювався і токсини виходили разом з потом, а ще для того, щоб пити і, тим більше, зловживати їй взагалі перехотілося.

Джерело

Поділись


Новини партнерів