Медики назвали ще один спосіб швидкого схуднення

Американські вчені розповіли про просту дієту, яка допоможе скинути зайві кілограми.

Вчені з Колумбійського університету провели експеримент і з’ясували, як можна швидко схуднути і при цьому знизити тягу до солодкої і жирної їжі.

Дослідники повідомили, що для цього необхідно ввести в свій щоденний раціон два інгредієнта. Перший – це прянощі, а другий – це імбир.

Добровольців, які брали участь в експерименті, вони поділили на дві групи. Першу годували їжею, яка була сильно приправлена перцем чилі, а другу – поїли чаєм з імбиром. Люди, які вживали гостру їжу відзначили, що у них зменшилася тяга до солоних, жирних і солодких продуктів.

А ті, хто регулярно пили чай з імбиром, повідомили, що вони швидше насичувалися і при цьому вживали менше калорій, ніж зазвичай.

Вчені пояснили, що в цих продуктах міститься багато активних компонентів капсацин і імперінгола, які в надмірній кількості викликають жар в організмі людини, тим самим провокуючи збільшення кровотоку і активне потовиділення. В результаті обмін речовин активізується і згорає більше жирової тканини.

Однак, з імбиром потрібно бути акуратними, так як він протипоказаний людям з гастритом, виразкою або камінням в жовчному міхурі. Крім того, цей корінь зменшує згортання крові і його не можна вживати одночасно з деякими лікарськими препаратами типу аспірину.

Джерело

Поділись


Новини партнерів