По обличчю людини можна визначити її схильність до зрад

Канадські психологи з Університету Ніпіссінг переконані в тому, що по обличчю людини можна зрозуміти, чи може вона зважитися на зраду.

Психологами було проведено двоетапний експеримент, метою якого було виявити зв’язок зовнішності людини і її схильності до випадкових інтимних зв’язків.

У першому етапі дослідження брали участь 145 студентів. Всі вони на момент експерименту були в романтичних стосунках. Студентів попросили заповнити анкети-опитувальники про їх соціальну взаємодію в загальному і сексуальну поведінку зокрема. На другому етапі фахівцями були вивчені обличчя всіх добровольців, зокрема визначався показник співвідношення ширини і висоти обличчя.

Виявилося, що показник співвідношення ширини і висоти обличчя може точно сказати про сексуальній підприємливості представників обох статей. Так, люди з квадратними і широкими обличчями можуть бути невірними своїм партнерам, а зв’язок між пропорціями обличчя і сексуальною поведінкою обумовлений ​​рівнем гормону тестостерону під час статевого дозрівання.

Подальше застосування встановленого взаємозв’язку на прикладі 314 невірного подружжя, підтвердило висновки вчених.

Джерело

Поділись


Новини партнерів