Потужна рослина для відновлення зору

Дослідження довели: цей овоч може зберегти очі здоровими і запобігти втраті зору!

Головною причиною втрати зору є старіння, але в деяких випадках це пов’язано з нашими повсякденними звичками.

На щастя, деякі продукти, такі як часник, можуть допомогти зберегти здоров’я очей і запобігти втраті зору.

Часник – відмінна їжа з неймовірними перевагами для здоров’я. Впродовж віків, його використовують, як дуже популярний засіб для лікування численних хвороб.

Згідно з недавнім дослідженням, дієта з високим вмістом жирів може зробити істотний вплив на ризик вікової дегенерації жовтої плями.

У дослідженні вивчалося харчування і стан здоров’я 800 учасників, яким був поставлений діагноз дегенерація жовтої плями.

Керівник дослідження сказав: мононенасичені і поліненасичені жири з чіпсів, печива і напівфабрикатів збільшують ризик розвитку дегенерації жовтої плями в 2 рази.

Нещодавно було проведено ще одне дослідження, результати якого довели, що близько 20% пацієнтів змогли запобігти розвитку цього захворювання, уникаючи вживання оброблених продуктів.

Часник діє як антикоагулянт. Антикоагулянти впливають на функцію тромбоцитів, покращуючи згортання крові і запобігаючи надмірній кровотечі.

Щоб уникнути втрати зору, ви повинні регулярно перевіряти свої очі, оскільки рання діагностика завжди є кращою профілактикою!

Щоб зберегти зір і здоров’я очей, їжте більше часнику – додавайте його в супи або салати і пам’ятайте, що сира, натуральна їжа допоможе зберегти ваше здоров’я!

Перед застосуванням будь-яких народних рецептів рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів