Ефективна річна дієта: мінус 10 кг за тиждень

Дієтологи стверджують, що літо – найсприятливіший час для схуднення. Вся справа в тому, що зараз раціон харчування можна зробити низькокалорійним за рахунок включення в нього свіжих фруктів, овочів, ягід і зелені, а не жорстко обмеживши себе в їжі.

Тобто, порції їжі можуть залишитися такими ж, як і раніше, або навіть більше, але головне – що лежить на вашій тарілці. Така перевага дозволяє людині без зайвих зусиль витримати дієту і швидко досягти бажаних результатів.

Літня дієта розрахована на 7 днів, але при наявності великої кількості зайвої ваги її можна продовжити на три місяці.

Бажано, збільшити фізичні навантаження, а якщо їх не було взагалі, то впровадити в своє життя, інакше шкіра на животі, руках, стегнах і обличчі просто опуститься і підтягнути її потім буде неможливо.

До слова, щоб разом зі зменшенням ваги підтягувалася шкіра, потрібно не тільки сидіти на дієті і займатися спортом, а ще й живити її рослинними оліями, робити скраби з морською сіллю або меленою кавою, приймати контрастний душ, робити самомасаж. Краще, якщо всі ці дії ви будете виконувати одночасно.

Правила літньої дієти:

День 1 – питний, а це значить, що можна пити скільки завгодно води, зеленого або трав’яного чаю, свіжовіджатих соків з фруктів / овочів. Дуже важливо не додавати в напої цукор або цукрозамінники.

День 2 – овочевий. Дозволено вживати овочеві салати з зеленню, соком лимона і рослинною олією, але без солі.

День 3 – питний.

День 4 – будь-які фрукти і ягоди.

День 5 – 2 яйця, 150 г відвареного курячого філе, 1-2 склянки натурального йогурту.

День 6 – питний.

День 7 – 2 яйця, свіжий салат, овочевий суп.

Доречі, якщо перед початком літньої дієти у людини є ожиріння будь-якого ступеню, то за тиждень вона може позбутися відразу від 10 кг.

Джерело

Поділись


Новини партнерів