Потужний засіб, який зміцнює кістки, нігті і волосся

Хвощ польовий (Equisetum arvense) – це лікарська рослина, яка володіє дивовижною лікувальної силою. На організм людини рослина має тонізуючу і омолоджуючу дію. Це обумовлено високим вмістом в траві антиоксидантів і мінералів.

Секретне речовина хвоща польового – кремній!

Хвощ польовий – це рослина, що містить велику кількість органічного кремнію, який легко засвоюється організмом.

Властивості і переваги кремнію

Кремній володіє такими дивовижними ефектами, тому що він швидко з’єднується з іншими мінералами і переносить їх у периферичні області тіла, такі як волосся, шкіра і нігті. Кремній миттєво живить ці області.

Крім того, кремній є одним з основних інгредієнтів колагену. З цієї причини кремній надзвичайно корисний, коли мова йде про зморшки, суху шкіру і старіння.

Кремній також дуже корисний для здоров’я вашого волосся. Хвощ може посилити їх зростання і запобігти випадання волосся.

Для зміцнення волосся обполіскуйте їх після миття настоєм з хвоща. У цьому ж настої ви можете протягом 15 хв потримати свої нігті.

Як приготувати настій хвоща?
4 ст.л. подрібненої трави залийте 400 мл окропу. Настоюйте 2 години. Потім процідіть і застосовуйте зовнішньо – для ополіскування волосся і зміцнення нігтів.

Не тільки місцеві процедури, але і регулярне споживання чаю з хвоща, можуть стимулювати ріст волосся і зміцнювати ваші нігті.

Чим ще корисний чай з хвоща?
Якщо ви будете кожен день пити чай з хвоща, то це допоможе зменшити біль у суглобах при артриті і ревматизмі.

Як приготувати чай з хвоща?
Візьміть 1 ч.л. трави хвоща, залийте 1 склянкою окропу, настоюйте 20 хв. Пийте чай протягом дня.

Хвощ польовий також надзвичайно корисний для збільшення щільності кісткової тканини і запобігання остеопорозу. Рослина зміцнює кісткову тканину завдяки високому вмісту кремнію, солей кальцію і магнію.

В цьому випадку краще використовувати порошок хвоща – по 1 ч.л. порошку хвоща 4 рази на день. Застосовуйте порошок хвоща за 10 хвилин до їди. Це засіб дуже ефективний при остеопорозі!

Якщо ви будете регулярно застосовувати хвощ польовий, то помітите, що ваші нігті і волосся стали сильнішими, зникне лупа, а також зменшиться целюліт і розтяжки.

Крім того, якщо ви будете регулярно пити чай з хвоща, то це буде сприяти схудненню.

Щодня пийте 2 чашки чаю з хвощем, це прискорить процес схуднення, якщо ви дотримуєтеся дієти.

 

Перед застосуванням засобів народної медицини обов’язково проконсультуйтеся з лікарем.

Поділись


Новини партнерів