Дієтологи порадили потужний засіб для схуднення

Цей цілющий напій змусить вас швидко схуднути і ви будете здивовані результатами, яких ви дуже скоро досягнете!

Втрата зайвої ваги стала в наші дні дуже актуальною темою. Оскільки більшість з нас веде малорухомий спосіб життя і не дуже стежать за своїм харчуванням, вживаючи калорійну і не дуже корисну їжу.

Зайва вага не просто естетична проблема, її наявність погіршує здоров’я усього нашого організму, особливо це позначається на роботі серця, печінки і суглобів.

Це факт, що в цілях схуднення багато хто посилено тренується і дотримується строгих дієт, але не отримавши бажаних результатів за 2 місяці, вони втомлюються і повертаються до колишнього способу життя і продовжують набирати вагу.

Якщо ви один з тих людей, ви напевно знаєте, наскільки погано себе почуваєш, коли після стількох зусиль і поневірянь, не отримуєш бажаних результатів.

Проте ви не повинні втрачати надію на схуднення. Існує багато методів, які допомагають нам досягти цього практичними і простими способами.

Сьогодні ми хочемо поговорити з вами про один з цих методів. Цей метод з успіхом використали наші бабусі і він довів свою ефективність.

Петрушка може дати багато переваг для здоров’я. Її листя багате антиоксидантами і має м’яку сечогінну дію. Якщо ми вживаємо її регулярно, то це може допомогти нам усунути камені в нирках, набряки, інфекції сечових шляхів і навіть запалення в суглобах.

Крім того, у петрушки є вітаміни групи B і мінерали, такі як залізо і кальцій. Доктор Джон Кристофер рекомендує використати свіжу петрушку для лікування проблем, пов’язаних з сечовим міхуром.

Вона допомагає у боротьбі з жовтяницею і з затримкою рідини, а також для заспокоєння нервів.

Ці переваги можна отримати, вживаючи петрушку в сирому вигляді і у вигляді відвару і чаю.

Таким чином, ви зможете не лише втратити вагу, але і скористатися багатьма іншими властивостями петрушки. Зверніть увагу на наступну інформацію.

Що нам знадобиться:

– Листя або корінь петрушки.

– Вода

На відміну від рецептів, які ми представили вам в інших статтях, ми не надаємо вам кількість кожного інгредієнта, яку ви повинні використати.

Це пов’язано з тим, що кількість буде різна.

У випадку з петрушкою не має значення, чи використовуєте ви листя або корінь, ви завжди повинні використовувати 30 грамів. Якщо ви вибрали листя петрушки, ви повинні закип’ятити їх в 1 літрі води. Дати настоятися 20 хвилин, процідити і вживати по 200 мл з медом і скибочкою лимона 1-2 рази в день.

Якщо ви використовуєте корінь, кип’ятите 30 грам кореня в ½ літра води впродовж 5-10 хвилин. Дати остигнути і процідити. Вживати по 200 мл 1-2 рази в день між прийомами їжі.

Проте цей потужний настій не підходить для усіх.

– Вагітні жінки не повинні приймати цей настій, оскільки це може привести до викидня.

– Не вживайте в періоди лактації, оскільки він може мати небажані побічні ефекти.

– Якщо ви страждаєте від якого-небудь захворювання нирок, строго забороняється споживати цей засіб.

Перед застосуванням засобів народної медицини необхідно проконсультуватися з лікарем!

Джерело

Поділись


Новини партнерів