Названі головні “вороги” фігури в літній період

Літо – найкращий час, коли можна зайнятися своєю фігурою і довести її, якщо не до ідеалу, то дуже близького до нього стану.

Головною перевагою літа є достатня кількість свіжих овочів, фруктів, ягід, зелені, які здатні очистити кишечник, прискорити обмін речовин і, відповідно, допомогти швидко позбутися від зайвих кілограмів.

Плюс до всього, літня погода так і шепоче вийти на вулицю і гуляти, гуляти і ще раз гуляти, вдихаючи свіже повітря, збагачуючи кров киснем.

Незважаючи на стільки переваг літа, схуднути вдається далеко не всім і ось, що може вам заважати:

Невміння відрізнити спрагу від голоду. У спеку людина відчуває непереборну спрагу, але чомусь вважає, що просто голодна і з’їдає більше, ніж насправді потрібно було. Дієтологи радять кілька тижнів поспіль виробляти звичку пити воду кожен раз, коли з’являється відчуття голоду. Таким чином ви почнете пити більше води, стримаєте апетит і станете споживати набагато менше калорій, ніж завжди.

Любов до морозива. Якщо з’їдати одне морозиво без наповнювачів кожен день, то, можливо, ваша фігура особливо не постраждає, але коли ці ласощі стають основою річного раціону – можна і не починати мріяти про плоский животик.

Щільна вечеря. Парадоксально, але коли ввечері спадає спека, апетит різко зростає, а тому ви ризикуєте за вечерею переїсти. Щоб цього не допустити, потрібно протягом дня правильно харчуватися не менше, ніж кожні 3 години.

Відмова від тренувань в залі. Через спеку багато хто відмовляється регулярно тренуватися, а це загрожує появою зайвих сантиметрів на талії і не тільки. Вихід є завжди – можна знайти зал з кондиціонером, пити більше води, перейти на більш легкі навантаження і так далі.

Вживання солодких і слабоалкогольних газованих напоїв. Чомусь багато людей щиро вірять, що ці супер-калорійні напої можуть вгамувати спрагу. Насправді, разом з ними ви споживаєте стільки рафінованого цукру, що схуднути не зможете ніколи.

Джерело

Поділись


Новини партнерів