Потужний засіб для краси шкіри навколо очей

Нічого складного, але який результат!

Мішки і темні круги під очима можуть з’являтися у будь-якому віці і стати дуже складною естетичною проблемою, головним чином через те, що саме ця ділянка нашого обличчя видає наш вік і може надати хворобливого вигляду усьому обличчю.

Мішки і темні круги під очима примушують нас виглядати старішими і у більшості випадків є ознакою втоми і хвороби.

Ця проблема також може бути результатом спадкових причин, затримки рідини, алергії, реакції на ліки або недосипання.

Якщо ви помітили, що ці проблеми з’явилися в області очей, то ми пропонуємо вам декілька природних рецептів, які допоможуть вам швидко розв’язати цю проблему:

Картопля і крохмаль

Картопля має протизапальні і заспокійливі властивості, що допомагає зменшити припухлість і вибілити шкіру. Ви можете вирізати шматочки сирої картоплі і дати їм охолодитися в холодильнику. Потім нанесіть їх на повіки, щоб вони покривали усю область. Дайте діяти близько 15 хвилин, а потім зніміть і промийте холодною водою.

Змішайте 1 чайну ложку крохмалю з невеликою кількістю води або молока або соку петрушки, до отримання м’якої пасти. Нанесіть на шкіру повік на 10-15 хвилин і змийте холодною водою.

Огірок

Огірок має властивості, подібні до картоплі, і вважається відмінним природним засобом для тих, хто хоче поліпшити зовнішній вигляд шкіри в області очей. Наслідуйте ту ж процедуру, що і картопля, але цього разу нехай він діє 25 хвилин.

Холодні компреси

Зменшити набряки допоможуть холодні компреси. Змочіть в дуже холодній воді ватні диски і помістіть на повіки на 2-3 хвилини.

Зелений чай

Завдяки своїм протизапальним властивостям зелений чай є відмінним засобом для усунення мішків і темної шкіри в області очей. Змочіть ватні диски в захололому зеленому чаї, а потім помістіть їх на очі на 15 хвилин.

Найголовніше, щоб ви відпочивали, спали принаймні 8 годин в день. Втома, що зазвичай виникає через безсонних ночей, є однією з головних причин мішків і темних кругів під очима.

Без належного відпочинку жодне з вищезгаданих природних процедур не допоможе. Також зменшіть вживання солі, оскільки це викликає затримку рідини і набряки.

Джерело

Поділись


Новини партнерів