4 інгредієнти для лікування суглобів

Приготуйте смачний напій, який допоможе полегшити біль і набряк колін і суглобів, зберігаючи їх сильними і здоровими.

Коліно – це один з найбільших і найскладніших суглобів, які ми маємо.

На погіршення його стану впливають інтенсивні фізичні навантаження, травми, вік сам по собі може впливати на зв’язки і сухожилля навколо колінного суглоба, перевантажуючи їх і викликаючи сильний біль, особливо при ходьбі.

Попри те, що ніхто не застрахований від проблем з колінами, є деякі поради і засоби народної медицини, які можуть зменшити цей ризик, зміцнити суглоби і запобігти майбутнім проблемам, які значно погіршують якість життя.

Окрім регулярного зайняття спортом і вживання здорової їжі, ми можемо зміцнювати наші суглоби, вживаючи інгредієнти з протизапальними і антиоксидантними властивостями, які допоможуть нам підтримувати коліна і інші суглоби здоровими і міцними.

Цей натуральний напій є прекрасним джерелом вітамінів, мінералів і клітковини, яка допомагає нам і у боротьбі з втомою і усуває затримку рідини, зміцнює кістки і суглоби і зменшує запалення, викликане такими захворюваннями, як артрит.

Щоб зробити цей напій, потрібні 4 інгредієнти: ананас, який допомагає нам зменшувати запалення тканин, покращувати травлення і усуває затримку рідини; корицю, багату великими протизапальними і антикоагулянтними властивостями; а також овес, який багатий клітковиною і необхідними мінералами і кунжут, який має велику кількість кальцію і інших необхідних для здоров’я кісток і суглобів мінералів.

Як приготувати напій:

Замочують 3 стол. ложки вівсяних пластівців і 2 столових ложки кунжуту в склянці води на ніч.

Вранці вилийте увесь вміст у блендер разом з 3 скибочками ананаса, 1 чайною ложкою порошку цейлонської кориці і ще 1 чайною ложкою меду. Перемішайте до однорідного стану і пийте 1 склянку кожен ранок.

Якщо ви страждаєте від артриту або болю, то випивайте ще одну склянку в середині або в другій половині дня.

Ви можете додавати в цей напій сік лимона або апельсина, а також ягоди: полуницю, вишні і черешні (без кісточок), малину, смородину і чорницю.

Приємного вам апетиту і будьте здорові і молоді, незалежно від віку!

Джерело

Поділись


Новини партнерів