Цей дивовижний напій допоможе позбутися від жиру на животі всього за 7 днів

Черевний жир також називають вісцеральним. Це вид жирового накопичення навколо черевної порожнини. Боротися з ним дуже складно, тому, перепробувавши різні дієти, багато хто відмовляється від ідеї лікування. Якщо ви страждаєте від такої проблеми і сподіваєтеся вдатися до хірургічного методу видалення в один прекрасний день, поспішаємо розчарувати вас: хірурги поки не навчилися проводити такі процедури.

І як бути?

Крок № 1 – перехід на правильне харчування. Перегляньте свій раціон і збільшіть споживання рослинної їжі. В ідеалі ваш раціон повинен складатися з фруктів і овочів на 70%.

Крок № 2 – вживання особливого напою, який бореться з черевним жиром швидко і ефективно. На щастя, ми знаємо, як його приготувати.

Отже, щоб приготувати диво-напій, вам знадобиться не так вже й багато продуктів.

Складові:

  • 1 свіжий огірок
  • 1 стебло селери
  • 3 шматочки ананасу
  • 1 склянка листя петрушки

Після того, як ви ретельно вимили всі інгредієнти і нарізали на шматочки, відправте їх в чашу блендера і просто подрібніть. Своїм складом напій нагадує смузі. Щоб жоден вітамін не вислизнув, пийте все разом з м’якоттю. На відміну від багатьох інших жироспалюючих напоїв, даний варіант не тільки ефективний, а й дуже смачний.

Пийте напій щоранку натщесерце. Готувати кілька порцій і зберігати їх в холодильнику не варто: такий напій буде менш корисним. Повний курс триває 1 тиждень. Після цього ви можете зробити перерву в 1-2 місяці.

Чому важливо позбутися від черевного жиру

Справа не в тому, що він псує вашу фігуру, а в тому, що він небезпечний. Такі відкладення захищають внутрішні органи, але тільки якщо їх обсяг не перевищує 10-15% від кількості жирових клітин організму.

Коли вісцеральний жир накопичується, він може спровокувати такі серйозні захворювання:

  • порушення гормонального фону;
  • варикозне розширення вен;
  • інфаркт міокарда;
  • онкологічне захворювання;
  • порушення обміну речовин.

Якщо в майбутньому ви не хочете мати справу з одним з них, займіться профілактикою вже сьогодні.

Перегляньте раціон

Головні поради – не переїдати і не їсти на ніч. Також не забувайте влаштовувати розвантажувальний день раз на тиждень. А ось ці продукти взагалі варто прибрати зі свого раціону: жирне м’ясо, хлібобулочні вироби, смажена картопля, топлене/рослинне/вершкове масло, сухарики і чіпси, сметана і майонез, ковбаса і шоколад, цукерки і торти.

Але існує ряд продуктів, які, навпаки, варто вживати частіше і більше. До них відносять качатину, індичатину, гусятину, яловичину і сир. Віддавайте перевагу хлібобулочним виробам з борошна грубого помелу. Їжте більше фруктів і овочів.

Коли черевний жир проситься назовні і втягувати живіт вже не вдається, займіться своїм тілом. Завдяки цьому напою схуднути і оздоровитися можна в будь-якому віці. Дотримуйтесь інструкцій, і ви зможете змінити себе зовні і внутрішньо. Порадьте такий варіант і своїм друзям!

Джерело

Поділись


Новини партнерів