Ефективний і простий засіб від зайвих кілограмів

Це простий і швидкий спосіб схуднути, не лише не зашкодивши своєму здоров’ю, а і значно поліпшивши його!

Ефективність чорносливу дивовижна, тобто його здатність справлятися із зайвою вагою вражаюча. У народній медицині він використовується майже в усіх рецептах втрати ваги.

Передусім, чорнослив полегшує роботу шлунково-кишкового тракту, особливо кишківника. Багато людей знають, що при закрепі рекомендується їсти чорнослив, щоб розв’язати цю делікатну проблему. Через те, що чорнослив містить велику кількість клітковини, яка в основному працює в перистальтиці, цей сухофрукт – краща профілактика закрепів і проблем зі шлунком.

Чорнослив вважається одним з кращих антидепресантів. Якщо людина знаходиться на дієті і дотримується суворих правил, які обмежують їжу, нервова система випробовує сильне навантаження. А саме, з обмеженням харчування, багато хто стає дратівливим і і настрій постійно міняється. Регулярне вживання слив змусить нерви нормалізувати свої функції і усунути спалахи дратівливості і перепади настрою.

Але і це ще не усе! Подальша інформація вас дуже здивує!

Чорнослив допомагає запобігти передчасному старінню. Чорнослив містить вітамін Е і бета-каротин, який захищає жирні кислоти і клітинні мембрани від вільних радикалів і допомагає боротися із старінням, втратою еластичності шкіри і утворенням зморшок.

Чорнослив регулює рівень цукру в крові. Попри те, що високий вміст калорій в чорносливі має низький глікемічний індекс (GI), рівний 29. Я б нагадав вам, що цукор має GI = 70. Стабільний рівень цукру в крові підтримує обмін речовин на постійному рівні і не підштовхує організм до накопичення зайвої ваги.

Чорнослив допомагає усунути відчуття голоду надовго. У рамках здорового і збалансованого харчування сушені сливи можуть бути здоровими перекушуваннями між прийомами їжі, щоб допомогти запобігти голоду і понизити апетит. Чорнослив містить велику кількість клітковини, що створює відчуття ситості в шлунку. Ви зможете уникнути непотрібного переїдання і зайвих калорій.

Чорнослив ідеально підходять для схуднення. Вживання цукру протипоказане людям, які хочуть схуднути. Чорнослив прийде на допомогу. Він є відмінною заміною солодощів. Зазвичай дієтологи радять використовувати суміш йогурту і чорносливу. Якщо ви хочете позбавитися від голоду надовго, то ми рекомендуємо спробувати цей напій.

І він не лише усуне відчуття голоду, а також допоможе прискорити спалювання жирів і калорій. Результат: тіло отримує усі корисні компоненти і мозок не посилає сигнали про голод.

Домашній напій з чорносливу

Інгредієнти:

1 літр очищеної води

100 грам чорносливу без кісточок

Вимийте чорнослив і помістіть його в чисту скляну банку з кришкою, залийте водою, щільно закрийте банку і помістіть в холодильник. Залишіть настоюватися на 1 добу, потім помістіть у блендер і подрібніть до однорідного стану. Потім перелийте у банку і бережіть в холодильнику.

Рекомендується випивати щодня 1 склянку цього напою вранці натщесерце. Застосовувати до отримання бажаних результатів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів