Лікарі назвали найпотужніший чай від артриту і гіпертонії

Він є одним з найпотужніших трав’яних напоїв! Обов’язково почну його пити!

Усім відомо, що селера – це овоч, який зазвичай використовується для приготування салатів, смузі і соків. Не надто багато людей знають, що вона використовується традиційними цілителями як лікарський засіб впродовж багатьох років.

Різні частини рослини селери, такі як листя, корінь і стебла, можуть використовуватися з лікувальною і терапевтичною метою.

Насіння також може використовуватися для вирішення проблем зі здоров’ям, і їх зазвичай вживають, як добавку в трав’яний або зелений чай.

Ні, ви не можете приготувати чашку трав’яного чаю з насіння селери, яке продається в пакетах в найближчому садівничому магазині, тому що їх обробляють такими хімікатами, як пестициди, які, очевидно, шкідливі для нас.

Ті, які ідеально підходять для приготування чаю, – це ті, які спеціалізований магазин трав. Ви можете використати насіння селери, яка виросла у вас на грядці

Усуває болі в суглобах

Кожна чашка чаю з насінням селери містить величезну кількість протизапальних з’єднань, і саме тому її дуже корисно вживати людям, котрі страждають остеоартритом, подагрою і іншими проблемами, які можуть викликати біль в суглобах і набряки.

Візьміть 1 чайну ложку насіння селери, 1 чайну ложку зеленого чаю, помістіть в термос, потім залийте 500 мл киплячої води. Дайте настоятися впродовж 20 хвилин, – це усе, що вам треба зробити, якщо ви хочете насолодитися чашкою чаю з насіння селери, а також насолодитися безліччю переваг для здоров’я, які він пропонує.

Які ці переваги? Нижче приведені лише деякі з них:

Зменшить камені в нирках

Якщо ви схильні до розвитку каменів в нирках, ви можете розраховувати на чай з насіння селери, щоб вони не утворювали і зменшувалися вже існуючі. Цей трав’яний чай добре працює, тому що він має відмінні сечогінні властивості, що також допомагає позбавитися від набряків і затримки зайвої рідини.

Усуне інфекції сечових шляхів

Оскільки він має сечогінні властивості, чай з насіння селери – дуже популярний домашній засіб від інфекції сечових шляхів – підвищене сечовипускання, допомагає вимивати бактерії, що потрапили у вашу видільну систему.

Допомагає схуднути

Деякі жінки фактично постійно п’ють чай з насіння селери, щоб підтримувати струнку фігуру і нормальну вагу. Це тому, що допомагає позбавитися від зайвої рідини в організмі. Зверніть увагу, що цей трав’яний напій усуває тільки вагу води, а не жири.

Очищає кров

Здатність чаю з насіння селери стимулювати виробництво сечі – це те, що робить його дуже хорошим для детоксикації організму. За допомогою бруньок можуть бути відфільтровані домішки і отруйні речовини з кровотоку.

Зниження артеріального тиску

Також відомо, що вживання чаю з насіння селери допомагає підтримувати нормальний кров’яний тиск. Але якщо ви вже вживаєте ліки, що знижують кров’яний тиск, утримаєтеся від прийому чаю з насіння селери.

Знижує ризик раку

Вчені говорять, що лютеїн, який міститься в чаї з насіння селери, демонструє здатність боротися з раком товстої кишки. І саме тому регулярне вживання цього трав’яного напою може допомогти понизити ризик розвитку раку товстої кишки.

Увага: Оскільки чай насіння селери є одним з найпотужніших трав’яних напоїв, вам варто спочатку отримати консультацію у свого лікаря.

Особливо, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Зробіть те ж саме, якщо вам поставили діагноз і особливо, якщо ви вживаєте ліки, які наказані вашим лікарем.

Джерело

Поділись


Новини партнерів