Кращий засіб від скупчення газів в кишківнику

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ми пропонуємо вам упізнати яку користь приносить вживання анісу нашому організму і скористатися його цілющою силою:

1. Шкіра
Анетол є основним компонентом анісової олії. Лікарські переваги анісової олії включають його спазмолітичні, антисептичні, седативні, травні і стимулюючі властивості. Він також містить детоксикаційні властивості. Анісова олія здатна зберегти вашу шкіру здоровою і блискучою.

Анісова олія, змішана з олією ши або іншою олією, може творити дива для нашої шкіри. Ця олія здатна швидко допомогти позбавитися від вікових плям, вугрів і запалення. Воно допомагає шкірі стати м’якою, гладкою і пружною. Просто додайте 1 краплю олії у свій крем або маски. Також добре протирати особу відваром насіння анісу.

2. Волосся 
Анісова олія використовується для волосся. Вона довела свою ефективність для прискорення зростання волосся, відновлення пошкодженого волосся. Якщо анісову олію змішати з кокосовою (2-3 краплі на 1 чайну ложку) і добре втирати в шкіру голови, то це сприятиме зростанню нового волосся і позбавить від лупи.

Анісова олія має антисептичні і протимікробні властивості, які допомагають в ліквідації інфекцій шкіри голови. Це допомагає позбавитися від головних вош.

3. Для жіночого здоров’я
Аніс має властивості естрогену, жіночого гормону. Це полегшує багато гормональних проблем у жінок. Випивання чаю, що містить аніс двічі або тричі в день, допомагає нормалізувати гормональний баланс і особливо корисний для жінок в період менопаузи.

4. Травлення
Аніс – кращий засіб від скупчення газів в кишківнику у немовлят і дорослих. Якщо його насіння змішати з імбирем і кмином, він миттєво позбавить від здуття живота. Суміш подрібненого анісу, лимона, солі і значної частини води, допомагає травній системі швидше переварити їжу і усуне тяжкість в шлунку після щільної їжі. Крім того, це апетитно і смачно. Він також діє як проносне і усуває проблему закрепів.

5. Серце
Аніс довів свою важливість для контролю рівня артеріального тиску. Це тримає серце сильним, оскільки зменшує тиск на серці, допомагаючи йому нормально функціонувати. Солодкий, ароматний і повний аромату, аніс вважається рятівником для серця. Аніс контролює серцевий ритм і це природний анальгетик.

6. Кулінарне застосування
Свіже листя анісу використовується для приготування їжі. Він використовується в засобах для полоскання рота. Ароматичне листя анісу надає смаку вашій їжі, просто додаючи до неї додатковий відтінок. Завдяки своїм детоксифікуючим властивостям, він широко використовується при приготуванні трав’яних чаїв і напоїв. Вони можуть забезпечити миттєве полегшення від головних болів, роздутого шлунку, нудоти і т. д.

7. Інші властивості
Аніс полегшує зубний біль. Він допомагає в правильному переварюванні їжі і миттєво полегшує кашель, грип і застуду. Його олія має протимікробні і протигрибкові властивості.

Він вважається природним седативним засобом. Це допомагає позбавитися від безсоння. Він розслабляє нерви і заспокоює розум. Він регулює кровообіг в організмі.

Це насіння є видатними ресурсами міді, марганцю, калію, кальцію і т. д. Він містить один з найбільш важливих елементів, що називається комплексом B. Аніс – це безпечна трава, яку можна використовувати, і використовується як освіжувач рота після їжі.

8. Стимулятор
Стимулююча властивість ефірної олії анісу може принести нам користь наступними способами. Він може стимулювати кровообіг і полегшувати ревматизм і артрит, стимулювати секрецію ферментів і гормонів, тим самим підвищуючи увесь метаболізм і, нарешті, він може стимулювати нервову систему і мозок, щоб зробити нас активнішими і розумним.

9. Паразити і глисти

Чай з насіння анісу очищає організм від паразитів і регулярно використовується в народній медицині для лікування інфекцій шлунку, викликаних паразитами.

Поділись


Новини партнерів