Простий продукт для омолодження організму

Ми усі знаємо про користь волоських горіхів, але відкриваються нові факти і вони вас здивують!Однією з переваг здоров’я волоських горіхів є білок, оскільки горіхи багаті цією поживною речовиною. Білок відповідає за зростання і відновлення тканин і клітин.

Таким чином, вживання білку дозволяє відновлювати і омолоджувати клітини нашого організму. Ця поживна речовина посилює м’язи, що дуже важливо для людей старше 55 років, коли в організмі починає зменшуватися м’язова маса.

Білок служить одним з джерел енергії організму; коли вуглеводні і жирові запаси низькі, організм виділяє енергію з білку, щоб виконувати системні функції.

Ще однією перевагою для здоров’я волоських горіхів є зміцнення здоров’я серця і кровоносних судин.

Згідно з фактами, волоські горіхи багаті омега-3 і мононасиченими жирними кислотами, такими як олеїнова кислота. Волоські горіхи також є джерелами арахідонової кислоти, альфа-лінолевої кислоти (ALA) і лінолевої кислоти.

Згідно з клінічними дослідженнями, волоські горіхи в різних дієтах допомагають запобігти захворюванню коронарних артерій, шляхом зниження ліпопротеінів низької щільності або поганого холестерину і збільшення ліпопротеінів високої щільності хорошого холестерину.

Додається, що щоденне споживання 25 грам волоських горіхів забезпечить 90% рекомендованого щоденного споживання жирних кислот.

Але і це ще не усе! Дізнайтеся більше!

Волоські горіхи також допомагають запобігти раку. Згідно з дослідженнями, горіхи можуть понизити ризик виникнення раку передміхурової залози і раку молочної залози.

У дослідженні, миші, які споживали 2,4 унції цілих волоських горіхів впродовж 18 тижнів, мали значно менші розміри пухлин, на відміну від мишей, які споживали таку ж кількість жиру з інших джерел. Додається, що вживання волоського горіха дозволило скоротити зростання раку молочної залози і передміхурової залози на 30-40%.

Ще однією перевагою здоров’я волоських горіхів є поліпшення здоров’я кісток.

За даними Medical News Today, волоські горіхи багаті міддю, що необхідно для високою мінеральною щільністю кісток і меншим ризиком остеопорозу, при якому кістки стають тонше, крихкими і менш щільними, що прискорює їх руйнування і збільшує ризик переломів.

Таким чином, рекомендується вживати 5-7 штук волоських горіхів щодня для запобігання остеопорозу, що особливо важливо для жінок старше 45 років, коли в організмі починає знижуватися щільність кісток.

Джерело

Поділись


Новини партнерів