Названий продукт, який лікує діабет і позбавляє від зайвого холестерину

Льняна олія не поступається за своїми властивостями риб’ячому жиру. У неї трохи солодкий, горіховий аромат, який робить її досить смачною.

Ця олія багата лігнаном, альфа-ліноленовою кислотою, омега-3 жирними кислотами і багатьма іншими поживними речовинами, які допомагають зберегти тіло, шкіру і волосся красивими і здоровими.

Ми пропонуємо вам дізнатися, яку користь для здоров’я ви отримаєте, якщо вживатимете 1-2 стол. ложки льняної олії в день:

Контроль симптомів діабету і зниження високого цукру в крові
Окрім омега-3 жирних кислот, льняна олія містить велику кількість лігнана, яка допомагає організму боротися з діабетом. Дослідження довели, що регулярне споживання багатих лігнанами продуктів покращує чутливість до інсуліну, а також стабілізує рівень цукру в крові.

Є багато страв і продуктів харчування, які ви можете приготувати з використанням льняної олії, яка не лише смачно скуштує, але також допоможе зберегти здоров’я тіла, особливо якщо ви маєте діабет типу – 1 або типу – 2.

Покращує здоров’я нашого серця
Олія льняного насіння містить речовину, що називається альфа-ліноленовою кислотою, яка дуже корисна при лікуванні захворювань серця, а також для запобігання їх. Проводилися різні дослідження, які показують, що люди мають менше серцевих нападів, якщо вони їдять продукти, багаті цією кислотою.

Контролює рівень холестерину
Існують дві форми холестерину – ЛПВП і ЛПНП. Хоча ЛПНП не вважається хорошим для нашого організму, рекомендується, щоб ми споживали ЛПВП, “хороший” холестерин. Якщо ви турбуєтеся про свій рівень холестерину або думаєте, що він досяг небезпечного рівня, тоді варто почати вживати олію льняного насіння. Вона містить найвищу кількість омега-3 жирних кислоти, яке ідеально підходить для балансування рівня холестерину, запобігаючи накопиченню нальоту на артеріях і кровоносних судинах, а також знижує шанси атеросклерозу.

Лікує прищі і усуває причину їх появи
Льняна олія також вважається хорошим інгредієнтом для профілактики і лікування акне. Акне з’являються, коли сальні залози починають виділяти надмірний шкірний жир. Цей надлишок потрапляє в пори шкіри, роблячи їх жирними і липкими. Мертві клітини шкіри разом з іншими іншими частками прилипають до цього надлишку і накопичуються в порах і викликають прищі і запалення. Рекомендується регулярно вживати 1-2 столових ложки олії усередину і наносити на чисту шкіру на 20-30 хвилин, а потім промакувати залишки чистою серветкою.

Попрощайтеся з лупою
Спробуйте домашні засоби, які включають олію льняного насіння, щоб очистити шкіру голови і позбавитися від лупи. Олія льняного насіння має блискучі протизапальні властивості, які не лише допомагають проти лупи і екземи, але також посилюють зростання волосся і зміцнюють його. Змішайте його з гелем алое або жовтком і масажуйте шкіру голови впродовж 5 хвилин, потім змийте шампунем.

Допомагає швидше позбавитися від зайвої ваги
Послаблюючі властивості льняної олії допомагають поліпшити роботу кишківника і швидко позбавитися від перевареної їжі і токсинів. Таким чином, організм швидше позбавляється від зайвої ваги. Вживайте щодня, щоб побачити результати вже через 7-10 днів.

Джерело

Поділись


Новини партнерів