6 точок, які повернуть вам енергію

Спробуйте затиснути мочку вуха за допомогою прищіпки на кілька секунд. Ви здивуєтеся тому, що станеться далі!

Повністю уникнути болю і втоми не вдавалося ще нікому. Це природно, адже ми з вами живі люди і не можемо відчувати себе завжди на всі 100.

Затисніть <a href='https://econet.ru/articles/tagged?tag=%D1%83%D1%85%D0%BE' target='_blank'> вухо </a> на 20 секунд прищіпкою і результат вас здивує!

Не кожен знає, що наш організм приховує в собі величезний запас енергії і здоров’я. І ми цілком можемо цим скористатися.

Система управління власним енергетичним запасом названа рефлексологією . Придумали і розробили її китайські мудреці , причому досить давно. Цілком успішно ця наука продовжує своє існування і в наш час.

У вухах людини присутня велика кількість нервових закінчень. Вони проходять крізь всю центральну нервову систему і мають зв’язок абсолютно з усіма органами, що знаходяться в тілі. Тому можна говорити про те, що наші вуха схожі на повноцінну схему тіла.

6 точок, які повернуть вам енергію

Китайці визначили, що на кожному вусі є не менше шести точок, кожна з яких безпосередньо пов’язана з певною ділянкою людського тіла. Якщо затиснути точку прищіпкою, можна відчути неймовірний приплив сил і підйом енергії.

Затисніть вухо на 20 секунд прищіпкою і результат вас здивує!

мочка

Натискаючи на цю точку, можна зменшити або зовсім позбутися від головного болю, а також допомогти роботі свого серця. Відомо, що мочка вуха пов’язана безпосередньо з головою і головним органом людського тіла.

Точка над мочкою

Зазнавши біль, або дискомфорт у животі, можна спробувати впливати на точку, що знаходиться безпосередньо над мочкою. Китайцям добре відомо, що вона пов’язана з нашим травним трактом. Натискати на точку можна і в профілактичних цілях.

середина вуха

Тут є відразу дві точки. Та, яка знаходиться трохи нижче середини вуха, безпосередньо пов’язана з носоглоткою. При впливі на неї ви відчуєте полегшення при закладеності носа та болях в горлі. Варто згадати про це, якщо не можете заснути, відчуваючи дискомфорт в цих частинах тіла.

Точка, що знаходиться трохи вище середини вуха, допоможе хворим суглобам. При натисканні на неї можна відчути полегшення.

вушний вигин

Відчуваючи незрозумілі відчуття, незрозумілий для себе дискомфорт у всьому тілі, коли здається, що болить все і відразу, просто натисніть за допомогою прищіпки саме на цю точку. Через деякий час ви неодмінно відчуєте полегшення, адже ця частина вуха пов’язана з кожним органом людського тіла.

Верхня частина вуха

Доведено, що верх вуха безпосередньо пов’язаний з плечима і спиною. Якщо натискати на цю точку хоча б протягом однієї хвилини раз в день, то можна домогтися зниження напруженості в цих частинах тіла.

Звертатися до лікаря, якщо вас щось турбує, просто необхідно. Але в перші хвилини, відчувши біль, можна спробувати допомогти самому собі за допомогою рефлексології. Адже не дарма ця наука існує багато тисячоліть!

Джерело

Поділись


Новини партнерів