Вчені з’ясували, які продукти не можна їсти чоловікам

Як виявилося, не всі звичайні продукти можна вживати сильній половині людства. Чоловікам лікарі рекомендують повністю відмовитися від шашлику. Адже саме в його “піджаристій” скоринці занадто багато канцерогенів, які завдають непоправної шкоди здоров’ю.

Смачна смажена курочка теж потрапила в список заборонених для чоловіків продуктів. На думку вчених, занадто часте вживання цього продукту може перетворити чоловіків в жінок, так як він може порушити діяльність чоловічих гормонів.

А якщо ви полюбляєте їсти салат з капусти і пивом все це запивати, то перехід до жіночого типу вам неодмінно забезпечений. До речі, перед змаганнями японські борці сумо завжди їдять тільки курятину.

Любителям бутербродів з ковбасою також необхідно бути обережними. З тієї причини, що білий хліб знижує потенцію, а ковбаса містить канцерогени і багато солі, які погано впливають на роботу серця.

Чоловікам варто відмовитися від м’ятних чаювань і жуйок з ментолом, так як м’ята заспокоює весь організм і впливає на потенцію.

Також негативно впливає на чоловічий організм куріння. Вчені говорять про те, що не тільки харчування впливає на здоров’я, але і, в цілому, образ життя. Однак їжа є одним з важливих факторів, що впливають на загальний тонус організму і самопочуття людини в будь-якому віці.

Джерело

Поділись


Новини партнерів