Ефективний і простий засіб для очищення кишківника

Спробуйте цей засіб і ви будете в захваті від результатів!

Здоров’я товстої кишки має велике значення для здоров’я усього організму. Якщо ви ігноруєте її очищення, то ваш організм страждатиме від численних проблем і хвороб!

Проте, ці проблеми можна запобігти простим і природним способом.

Навіть люди, які не мають зайвих кілограмів і не страждають ожирінням, можуть мати від 2 до 5 кг сухих фекалій в товстій кишці, і це провокує розвиток ожиріння і важкої алергії!

Погані звички в їжі також призводять до проблем з травленням, і діти також схильні до них.

Відкладення в товстій кишці можуть призводити до токсичності кишківника, що, у свою чергу, викликає численні дисбаланси в роботі організму і може бути головною причиною надмірної ваги і інших захворювань і проблем із здоров’ям.

Тому дуже важливо регулярно очищати товсту кишку, і ми пропонуємо вам рецепт засобу, який є надзвичайно ефективним.

Інгредієнти:

1 чайна ложка натертого кореня імбиру
1 велике зелене яблуко або 2 маленькі
1 столова ложка лимонного соку
150 мл очищеної теплої води
1/4 чайних ложки гімалайської рожевої солі

Нагрівати воду в каструлі на повільному вогні, а коли вона буде тепла, додайте рожеву гімалайську сіль. Перемішати, щоб розчинити її повністю, а потім додати імбир, яблуко і лимонний сік і перемішати у блендері до однорідного стану.

Вживання:

Кожен ранок рекомендується випивати склянку цього напою натщесерце. Через 30 хвилин випийте 200 мл теплої очищеної води. Почекайте ще 30 хвилин і можете снідати.

Рекомендується вживати впродовж 7-10 днів.

Цей напій багатий вітамінами і мінералами, які детоксифікують організм, видаляють усі токсичні відкладення в кишківнику, зміцнюють імунну систему і тим самим запобігають інфекції і хронічні захворювання.

Джерело

Поділись


Новини партнерів