У травні в продажі з’являється свіжий натуральний мед. Мало хто знає, що у кожного сорту цього смачного і корисного продукту є своя спеціалізація. Якщо враховувати це, процес лікування або відновлення після захворювань піде значно швидше. Який мед і коли бажано вживати в їжу?
Акацієвий – при захворюваннях нирок і сечовивідних шляхів.
Каштановий – при ниркових захворюваннях; зміцнює судини і імунітет.
Конюшиновий – при гінекологічних захворюваннях, геморої і астенії.
Липовий – при простудних захворюваннях і хворобах верхніх дихальних шляхів.
Соняшниковий – при захворюваннях серця, бронхіальній астмі, остеохондрозі, невралгії.
Гречаний – очищає судини, сприяє регенерації тканин, підвищує рівень гемоглобіну.
Польвий – має протимікробні і протизапальні властивості.